ZiarulGorjului.ro Anul VI *  
Email: office @ ziarulgorjului.ro  
  Prima pagină · Societate · „Împăratul Gorjului“, Nicolae Sarcină, încearcă de luni de zile, în mod pervers, să pună mâna pe brandul Pandurii!

Menu:


PARTENERICasa Danielescu

PUBLICITATE


Expres Transport
Cazare pensiuni si hoteluri


Hotel Gorj


Next Gen

ULTIMA ORA

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

  Toate stirile
COMUNICATE

Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

  Toate comunicatele
LIVE WEBCAM
WEBCAM LIVE - CAMERE LIVE - Ziarul Gorjului   Coloana Infinitului
  Craiova
  CV - Fantana Arteziana
  Sibiu

Sport in Gorj RSS Display


ANUNŢURI
 IMOBILIARE
 AUTO
 ELECTRICE
 SERVICII
 DIVERSE
 Adaugă Anunț!

„Împăratul Gorjului“, Nicolae Sarcină, încearcă de luni de zile, în mod pervers, să pună mâna pe brandul Pandurii!


• Condescu era arătat cu degetul de toată lumea, în timp ce Sarcină lucra muțește pentru a pune mâna pe Pandurii
• Cererea lui Sarcină intră în conflict de interese cu CS Lignitul Pandurii1963 și CS Pandurii Târgu-Jiu 1990, branduri care aparțin de facto și de drept comunității locale și a sportului românesc
• Deși nu are statutul oficial de sponsor sau asociat, firma lui Nicolae Sarcină apare pe tricourile echipei Pandurii
• Firma Succes Nic Com a intrat deja în câteva parteneriate cu formația de fotbal
• Mai nou, fotbaliștii mănâncă pe la fosta Cantină Grimex, transformată în restaurant de Nicolae Sarcină
• Pentru meciul pandurilor de la Giurgiu, cu Astra, Nicolae Sarcină a promis galeriei DURII un autocar care să transporte gratuit suporterii la meci

Începutul anului 2014 nu a fost unul tocmai liniștit pentru vicecampioana României la fotbal, Pandurii Târgu-Jiu. Așa cum mulți se așteptau, fostul președinte Marin Condescu a fost demis în data de 23 ianuarie a.c., la conducere fiind, cel puțin scriptic, în prezent, Eugen Pârvulescu. „Ziarul Gorjului“ a lansat însă informația potrivit căreia Marin Condescu și alte trei persoane dețin înregistrat la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM) brandul CS Pandurii Lignitul Târgu-Jiu 1963. În urma acestei informații a urmat un întreg haos, iar omul de afaceri Nicole Sarcină aștepta liniștit împlinirea unui alt vis…

• Mutu tace, dar le face

Imediat ce presa locală a stârnit agitație în privința brandului și a lui Marin Condescu, conducătorii de la Pandurii dădeau asigurări că fostul șef nu va primi nici un ban și, mai mult decât atât, echipa nu își va schimba numele. Daniel Băloi, secretarul general al clubului Pandurii, liniștea fanii echipei, explicându-le că brandul pe care îl deține Condescu și ceilalți trei face referire la marca 45, ce stipulează activități juridice, pază persoane și obiective.

Mihai Prunariu, membru în Adunarea Generală a Asociaților din partea CEO (Pandurii au un acționariat format din asociați, nu din acționari, fiind o asociație) declara răspicat că Marin Condescu nu va primi niciun ban și eventual se va face rebranduirea echipei, spunându-i-se simplu Pandurii. În tot acest timp se vorbea despre posibilitatea cooptării lui Nicolae Sarcină ca sponsor sau asociat, însă, nicio vorbă despre marea lovitură pe care încearcă să o dea „împăratul Gorjului“.

• Bomba bombelor pusă la cale, oficial, din decembrie

Intenționam să vă facem publică această situație sâmbătă (ziua apariției publicație noastre), însă, băieții de la „ochiul și timpanul“ au tras cu urechea și în presa locală a apărut joi, 27 februarie, o foarte scurtă informație (la rubrica „ultima oră“) care semnala că Nicolae Sarcină intenționează să devină deținătorul mărcii Pandurii. Știrea nu era nicidecum de ultimă oră și, tocmai de aceea o publicăm încă de astăzi, 27 februarie, cu două zile înainte de data plănuită…

Firma Succes Nic Com a depus la OSIM o cerere de înregistrare a mărcii Pandurii la clasele 30, 31, 32, 35, 36, 41 și 42. DE REMARCAT CLASA 41 SE REFERĂ LA EDUCAȚIE, DIVERTISMENT, ACTIVITĂȚI SPORTIVE ȘI CULTURALE, IAR CLASA 35 SE PRIVEȘTE ACTIVITĂȚILE DE PUBLICITATE, GESTIUNEA AFACERILOR, LANȚURI DE MAGAZINE ȘI ACTIVITĂȚI DE IMPORT-EXPORT.

Această cerere a fost înregistrată la OSIM în data de 16 decembrie 2013, pe când prin presă apăreau dezinformări cu posibila implicare a lui Nicolae Sarcină la Rapid. Numărul de depozit al solicitării firmei Succes în cazul înregistrării mărcii Pandurii este M.2013-09223. Solicitarea lui Sarcină a fost publicată în data de 23 decembrie 2013 în broșura intitulată „Cereri de înregistrare marcă depuse în data de 16.12.2013“. Poziția cererii formulate de firma lui Sarcină este a 23-a.

TREBUIE ȘTIUT CĂ AUTORITĂȚILE LOCALE POT FACE CONTESTAȚIE LA CEREREA LUI SARCINĂ ÎN BAZA LEGII 84/1998. RĂMÂNE DE VĂZUT DACĂ NICOLAE SARCINĂ O SĂ FIE DERANJAT!

P.S. Rămâneți aproape de „Ziarul Gorjului“ pentru că vom reveni cu amănunte picante despre implicarea lui Sarcină la Pandurii.

• Aurel MĂCEȘANU

Foto: forbes.ro

28.02.2014. 21:58


Comentarii

eu acelas eu 22.01.2015. 02:10

mai avea de cumparat cimitirele din gorj...cine stie?poate il ia grebla cu el,sau invers

Catalin 10.01.2015. 12:28

Sarcina e un gunoi care da salariatilor cate 350 lei PE LUNA, si voi vreti sa ii vindeti pandurii? daca si aia primesc tot 350 lei pe luna? mai vedem noi la dracu fotbal in gorj

olguta 02.03.2014. 14:39

Daca mai aud acest nume fac apoplexie. Atat de corupti sa fim sa nu putem sa aparam un simbol, care a adus atata bucurie in sufletele gorjenilor...

claudiu 01.03.2014. 16:07

S-a creat un precedent cu Craiova. N-ar trebui sa se intimple si cu formatia noastra.Ar trebui sa ramina a comunitatii, dar tinind seama ca nesimtirea a ajuns la rang de normalitate, nu stiu ce o sa se intimple

JEANi 01.03.2014. 13:21

Isi vari nea...PORTOCALA coada si la PANDURII!Nu stiti ceva...clubul o sa se numeasca...PORTOCALA MECANICA!

vali 28.02.2014. 21:17

pandurii tg-jiu si operele lui brancusi sunt ce a ce ne-a mai ramas. si e bunul tuturor gorjenilor.nimeni nici grebla cu marin nici politiocul nici nicu sarcina nu are dreptul sa detina brendul pandurii. pandurii este o asociatie juridica finantata de stat majoritar. ca sponsor ca investitor poate veni si kelement hunor si adolf hitler si ion antonescu si sarcina cu firmele succes dar pandurii nu este de vinzare.

tavi 28.02.2014. 19:08

Asta impuscat ar trebui sa moare dar atunci ar rasufla usuratri si Carciumaru,Calinoiu si toate gunoiele ...asa ca faput ca s-au vorbit oamenii de afaceri sa il elimine pentru 100 000 E e dificila !

david 28.02.2014. 17:37

Bravo domnu bucatar,,esti oltean suta la suta,te misti mai repede ca adormitii de.gorjeni,,fff fain,,asa cum tara isi metita pe basexu,asa si.gorjul pe ,,nea bucataru,,bucurativa oltenilor ca mancati praful de pe.toba de la.maistatea sa SARCINA,,in vurind se va transforma orasul in tg jiu succes,,,peste.putin.romania succes,,super beton,,,toti stau si.dorm,,numai acest personaj prosteste mii.de.oameni,,votatil ca PRESEDINTE,,ca doar sa obisnuit tara.sa fie condusa de analfabeti,,,

gogu 28.02.2014. 14:29

coloana infinitului si aerul il mai poate cumpara

Ionut 28.02.2014. 14:07

A fost o strategie.....si sigur va obtine inregistrarea marcii PANDURII! Oare autoritatea publica locala va face contestatie? Pariem? Eu zic ca NU....voi?

Raul 28.02.2014. 13:18

Daca nenorocitul asta de sarcina o sa fie lasat in pace cu afacerile lui de cacat, Targu Jiul nostru o sa ajunga un oras de sclavi.

Ovidiu 27.02.2014. 21:31

Eu cred ca va reusi Sarcina

ANTONETA 27.02.2014. 21:25

PAREREA MEA ESTE CA DACA SE FACE CONTESTATIE VA FI DERANJAT NICOLAE SARCINA

Comentează

Ziarul Gorjului nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

:


6 + 3 =