Ce conditii poate oferi astazi un centru de ingrijire pentru batrani in Romania?

Chiar daca ideea de a-ti duce parintii sau bunicii la un centru de ingrijire batrani poate fi de speriat pentru ei, intr-o prima etapa, exista nenumarate motive pentru care aceasta alegere nu este deloc gresita. Astazi,  conditiile pe care le asigura un astfel de azil ultra-modern sunt deosebit de bune.

Rezidentii au acces la asistenta medicala non-stop, la activitati diversificate de petrecere a timpului liber, de o alimentatie corecta si atent pregatita, precum si de conditii de cazare de lux. Procesul de ingrijire este unul complet, individualizat si personalizat pe nevoile fiecarui varstnic. Este foarte greu, daca nu imposibil, sa poti oferi aceste conditii in familie, in lipsa unor experti care sa iti ofere consiliere la fiecare pas. Azilul nu te impiedica sa mentii legatura cu cei dragi aflati acolo: te vei afla in permanent contact cu ei si vor fi in siguranta. Iata care sunt principalele servicii pe care le ofera cele mai moderne centre de ingrijire din tara!

 

  1. Cazare la cele mai inalte standarde

Conditiile de cazare oferite astazi de cele mai moderne centre de ingrijire pentru varstnici si persoane cu dizabilitati sunt la superlativ. Camerele sunt ultra-dotate, fiecare dintre ele dispune de televizor, iar din aziluri nu lipseste biblioteca si spatiile de recreere. Rezidentii pot juca table, sah, remi sau alte jocuri de societate, iar zilele de nastere, onomasticile si evenimentele speciale sunt insotite de activitati specifice  petrecerilor. Spatiile sunt concepute astfel incat sa asigure nivelul optim de confort fiecarui rezident.

 

  1. Meniu alimentar diversificat

Alimentatia corecta este o prioritate pentru azilele ultra-moderna. Fiecare meniu este conceput in colaborare cu medicii nutritionisti si include 3 mese pe zi si 2 gustari. Istoricul fiecarui rezident este atent analizat, astfel incat sa se tina cont de eventualele restrictii alimentare, daca este cazul. Mancarea este savuroasa, gustoasa, si – bineinteles – proaspata. Se folosesc alimente fresh si se acorda prioritate sporita gustului, astfel incat varstnicii sa se poata acomoda usor in centrele de ingrijire, si sa nu se simta ignorati.

 

  1. Supraveghere medicala de specialitate

Centrele ultra-moderne din Bucuresti dispun de echipe complete de medici din toate sectiile: chirurgie, cardiologie, ortopedie, kinetoterapie, psihiatrie, medicina de familie si asa mai departe. Rezidentii sunt atent monitorizati, li se administreaza tratamentele necesare, primesc ingrijire 24/7 si sunt insotiti de asistentele medicale, atunci cand situatia o impune. La nevoie, se pot face inclusiv analize de sange sau alte investigatii suplimentare direct in campusul acestor centre, care pun accent pe asistenta medicala.

 

  1. Suport moral constant

Rezidentii dintr-un azil pot sa comunice cu exteriorul, in fiecare moment. Primesc vizite din partea familiei si se mentine contactul direct cu membrii acesteia atat telefonic, cat si online. Dar dincolo de relatia stransa cu familia, un astfel de azil ultra-modern se asigura ca medicii psihiatrii si asistentii sociali vor supraveghea rezidentii si le vor oferi suportul necesar pentru acomodare. Este un factor extrem de important, care ajuta astazi la integrarea mult mai rapida a varstnicilor in centrele de ingrijire moderne.

 

Batranetifericite.ro, un centru de ingrijire batrani de nota zece: servicii ireprosabile si complete

Daca vrei sa ii lasi pe cei dragi pe maini bune, intr-un centru in care nevoile lor primeaza, sunt ingrijiti corespunzator si primesc toate conditiile pentru a se bucura de restul vietii lor, alege Batranetifericite.ro. Acest azil de batrani pret bun a adus cele mai bune practici din Occident si in Romania si a creat un program de ingrijire individualizat / personalizat pentru fiecare rezident. Conditiile sunt, categoric, de lux.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password