Totul despre profilele din aluminiu: ce sunt si unde le poti utiliza?

Gama de produse destinata domeniului constructiilor s-a diversificat extrem de mult in ultimii ani, datorita tehnologiei.

Astfel, daca doresti sa iti ridici singur casa visurilor tale, este bine sa stii ca ai la dispozitie o varietate de profile aluminiu Sanprod, cu ajutorul carora sa obtii structuri rezistente si calitative pe termen lung. Citind randurile de mai jos, descoperi cum si unde poti folosi astfel de profile si care sunt avantajele pe care ti le ofera.

Profile aluminiu – ce sunt?

Pentru inceput, este bine sa stii faptul ca profilele de din aluminiu sunt produse obtinute prin extrudarea acestul metal, in vederea transformarii lor in dimensiuni, forme si tolerante specifice, in functie de locul in care le vei utiliza. Astfel, profilele din aluminiu pot fi folosite pentru obtinerea unor ferestre de calitate, pentru incadrarea geamurilor pentru terasa ori pentru ridicarea unor structuri pe care ulterior sa le transformi in garaje sau in garduri rezistente pe termen lung.

Ce tipuri de produse ai la dispozitie?

Intrucat profilele din aluminiu sunt maleabile si pot fi realizate pe comanda, in functie de nevoile tale, poti colabora cu un producator specializat in acest sens, care sa iti ofere:

  • profile pentru garduri – daca iti doresti sa te bucuri acasa de un gard modern, aspectuos si totodata rezistent, este bine sa stii ca ai la dispozitie panouri deosebite, debitate cu ajutorul laserului in diferite forme si marimi, lamele pentru incadrarea gardului, precum si elemente de fixare de calitate, care sa asigure gardului o structura de top;
  • profile pentru containere – daca nu vrei sa te grabesti cand vine vorba despre ridicarea casei pe care ti-ai dorit-o mereu, poti investi intr-un container metalic, unde sa iti pastrezi obiectele personale si unde sa te retragi pentru cateva momente. In acest sens, pe piata gasesti traverse podea, stalpi de sustinere de calitate, precum si profile de mascare sau lonjeroane inferioare si superioare, cu ajutorul carora sa ridici un container modular modern si aspectuos;
  • profile pentru sistemele pluviale – gandeste-te inca de la inceput la modul in care vrei sa dirijezi apa pluviala imprejurul casei tale, pentru ca aceasta sa nu iti afecteze structura locuintei si investeste in profile destinate sistemului pluvial. De exemplu, ai nevoie de rigole de calitate, pe care sa le montezi in dreptul fiecarui burlan si cu ajutorul carora sa dirijezi apa astfel incat sa aiba o scurgere facila catre pamant.

Care sunt avantajele utilizarii profilelor din aluminiu?

Inainte de a investi in profilele din aluminiu, este important sa stii si care sunt avantajele de care te vei bucura pe termen lung. Dintre acestea, amintim urmatoarele:

  • profilele din aluminiu pot fi realizate la comanda, in functie de dimensiunile de care ai nevoie acasa. Asadar, gandeste-te unde vrei sa le folosesti si masoara cu atentie spatiul de care dispui, pentru a putea da o comanda;
  • grosimi diferite – avand in vedere ca aluminiul este usor prelucrabil, el poate fi transformat in profile din aluminiu de diferite grosimi, in functie de locul in care le vei utiliza. Daca panourile pentru garduri pot fi mai subtiri, atunci cand vrei sa folosesti profilele pentru a incadra ferestrele ori geamurile pentru terasa, ai nevoie de unele mai groase si mai rezistente;
  • aluminiul este unul dintre putinele materialele reciclabile de pe piata, fiind astfel prietenos cu mediul inconjurator.

SanProd.ro este un producator care activeaza pe piata din Romania de peste 20 de ani si care iti poate oferi produse de calitate atunci cand iti doresti sa ridici acasa structuri rezistente si aspectuoase. Aceasta echipa te poate ajuta inclusiv cand vine vorba despre debitare laser, glaf: https://www.sanprod.ro/produse/glaf/ dar si alte servicii si produse practice si eficiente, usurandu-ti astfel munca!

Date de contact:

Telefon: 0751 13 23 82

Email: office@sanprod.ro

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password