Vrei sa iti vinzi masina? Fa-o sa arate impecabil prin detailing auto exterior!

Daca te afli la momentul in care vrei sa iti vinzi masina deja rulata ani buni, atunci acest articol este pentru tine. E important sa te asiguri ca ii poti creste semnificativ valoarea actuala reala, iar acest lucru ar putea fi mult mai simplu decat ai crede.

Tot ce tine de zgarieturi, mici reparatii, curatare, corectie vopsea sau lac si aspectul general al masinii se poate rezolva prin detailing auto exterior complet. Dincolo de imaginea impecabila pe care o va avea autoturismul, ii vei oferi un scut de protectie pe termen indelungat. Expertii in detailing finalizeaza procedura prin aplicarea unui strat de ceara protectoare, ce poate rezista de la 6 luni, pana la 3 ani sau 30.000 de kilometri. Afla si alte detalii de culise, oferite de experti in detailing!

 

De la cumparare, la revanzare: masina isi pierde valoarea mai repede decat ai crede

E o zicala in domeniul auto: in timpul in care iesi cu masina de pe portile showroom-ului, deja si-a pierdut o parte din valoare. Adevarul acesta este: autovehiculele isi pierd valoarea extrem de rapid, iar pretul de revanzare a unei masini rulate in Romania  este – de cele mai multe ori – mult sub pretul de achizitie. Chiar daca ai beneficiat de toate avantajele prin investitia intr-un autoturism, nu inseamna ca nu ii poti creste valoarea actuala. Daca din punct de vedere tehnic, lucrurile sunt in regula, nu ramane decat sa te asiguri ca, din punct de vedere estetic, iei toate masurile care se impun. Daca vrei sa cresti considerabil valoarea vehiculului tau apeleaza la cei mai buni experti din zona de detailing, care vor rezolva toate problemele.

 

Ce iti pot oferi expertii cunoscuti in detailing

In general, detailing-ul presupune curatarea, restaurarea si ingrijirea unui autoturism. Intr-un mod mult mai complex decat simpla spalare sau cosmetizare, acest proces include mai multe operatiuni, precum:

  • spalarea profesionala, cu cele mai bune produse ale brandurilor recunoscute in domeniu;
  • curatarea in detaliu, a fiecarui element de importanta majora pentru starea autovehiculului;
  • curatarea in detaliu inclusiv a jantelor, al caror aspect influenteaza aprecierea unei masini;
  • decontaminarea mecanica (se recomanda cu ajutorul argilei), dar si chimica;
  • izolarea elementelor din plastic sau crom si corectia de vopsea sau lac 100% profesionala;
  • aplicarea unui polish de cea mai buna calitate;
  • degresarea conform celor mai avansate cerinte;
  • aplicarea unui strat de ceara, ce asigura un scut de protectie, timp de pana la 3 ani.

Ca toate aceste etape sa se desfasoare in cele mai bune conditii, este necesar sa apelezi la cei mai buni.

 

Recomandarea nr. 1 in detailing auto exterior: Andysgarage.ro

Am analizat oferta celor ce se ocupa de acest domeniu in Bucuresti. Dincolo de campaniile de marketing, cei care au cele mai multe recomandari ale clientilor reali, dar si un portofoliu vast si atractiv, sunt expertii de la Andysgarage.ro. In mod deosebit ne-au atras atentia si pachetele promotionale pentru detailing auto exterior.

In calitate de viitor client, ai posibilitatea sa vezi exact care sunt operatiunile pe care le platesti, si ce rezultate poti obtine, transparenta fiind un plus pe care il ofera cei de la Andysgarage.ro. Au si un site online, unde poti studia ofertele, discounturile de sezon, portofoliul, oferta de servicii si nu numai. Le poti trece pragul pentru o constatare a starii autoturismului, iar in cel mai scurt timp, va fi gata de vanzare!

 

Date de contact

E-mail: +40727 556 750

Tel: office@andysgarage.ro

 

 

 

 

 

 

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password