Viorica Dancila: „ Avem obiective, sa cooperam, sa avem o pozitie de tara”

Luni, in cadrul unei emisiuni TV, Viorica Dancila a vorbit despre situatia politica din Republica Moldova.

„Eu cred ca normalitatea este cooperarea interinstitutionala. Si inca de la preluarea mandatului am spus ca din partea premierului Romaniei exista toata deschiderea de a avea cooperare, de a conlucra atat cu Administratia Prezidentiala, cat si cu Parlamentul Romaniei pe obiectivele importante pentru tara. Si cred ca acest lucru este important, pentru ca, dincolo de lupta politica, Romania are obiective in care are nevoie sa existe aceasta cooperare.

Presedintia rotativa in care, este adevarat, nu prea am cooperat, dar avem o Presedintie de succes. Avem obiective, sa cooperam, sa avem o pozitie de tara, sper in cel mai scurt timp, referitoare la Republica Moldova.

Trebuie sa fie, o sa vorbesc si cu Ministerul de Externe, o sa vorbesc si la Administratia Prezidentiala, cu domnul presedinte, aici nu cred ca trebuie sa avem o pozitionare fata de ceea ce se intampla in Republica Moldova a premierului, a presedintelui, a Ministerului Afacerilor Externe, cred ca trebuie sa venim cu pozitia Romaniei. Si cred ca pot fi mult mai multe lucruri in care avem nevoie de aceasta cooperare interinstitutionala.

Este adevarat ca se apropie campania pentru prezidentiale si intotdeauna in timpul campaniei pentru prezidentiale lucrurile nu sunt tocmai calme, dar si pana acum sa nu uitam ca sunt premierul Romaniei caruia i s-a cerut cel mai des demisia ”, a declarat Viorica Dancila la TVR1.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password