Victor Ponta: „Prim-ministru trebuie sa fie o persoana care sa nu fie implicata politic.”

Victor Ponta, presedintele Pro Romania, a mentionat faptul ca va merge la fostii colegi din PSD pentru a le cere formarea unei aliante PSD-ALDE-Pro Romania, dupa adoptarea motiunii de cenzura.

„Eu cred ca dupa ce pica Guvernul Dancila, o sa merg la fostii mei colegi de la PSD, alaturi de cei de la ALDE si am sa le spun in felul urmator: haideti sa semnam toti parlamentarii celor trei partide un angajament si sa mergem la Cotroceni, cred ca in total suntem vreo 260. La Cotroceni mergem si-i spunem domnului presedinte: noi suntem parlamentarii alesi in anul 2016, suntem 260 de parlamentari si vrem sa ducem guvernarea pana la sfarsit. Uitati de Dancila! Gata, Dancila nu mai este! Prim-ministru trebuie sa fie o persoana care sa nu fie implicat politic. Nu trebuie sa fie un premier de la PSD, de la Pro Romania ca e partid prea mic sau de la ALDE.

Probabil saptamana viitoare se depune motiunea, iar in prima saptamana din octombrie va fi votata. Daca nu trece, oricum pe 11 octombrie expira mandatul actualului Guvern, pentru ca se fac 45 de zile de cand a plecat ALDE de la guvernare. Suntem exact ca in 2009, cand au fost alegeri prezidentiale, nu era Guvern, era criza pregatita in afara tarii. Dar noi ne ocupam doar de cearta interna”, a declarat Victor Ponta.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password