Victor Ponta a vorbit despre semnarea motiunii de cenzura. „Vom vota la vedere pentru motiunea de cenzura”

Victor Ponta, presedintele Pro Romania, a vorbit in cadrul unei emisiuni TV despre motiunea de cenzura si despre metodele prin care s-ar fi putut strange mai multe voturi.

„De cand sunt parlamentar am vazut zeci de motiuni respinse, singura care a trecut si a dus la schimbarea Guvernului a fost in 2012, 27 aprilie, atunci am vorbit, intre patru ochi, cred ca cu toti parlamentarii.

Fiecaruia i-am zis ca voi fi premier si ce se va intampla de a doua zi dupa ce trece motiunea. Altfel, nu trece o motiune. Si atunci am trecut-o la trei voturi.

Cei de la Pro Romania vom vota la vedere pentru motiunea de cenzura. Lipsesc 25 – 30 voturi. Puteau fi luate doar de la PSD si ALDE doar daca cineva vorbea cu ei si le raspunea la aceasta intrebare: marti votez motiunea, ce se intampla miercuri ? Lipsa de constructie pentru a doua zi este principalul handicap al motiunii. Trebuie sa vorbesti cu ei, sa le explici. Colegii din opozitie asteapta cu mare placere vacanta. La un moment dat, cei la PSD vor pleca, cine vine dupa, in fiecare zi practic isi creeaza o problema mai mare, va fi mult mai rau, dupa care, frustarea oamenilor va fi mult mai mare.

I-am intrebat de ce nu trag de timp, sa mai ia voturi, au spus ca nu, ca vine vancata, ca vor sa plece oamenii, oamenii au bilete.”, a declara Victor Ponta.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password