Victime ale vitezei

Victime ale vitezei

Cel mai grav eveniment rutier, soldat cu decesul a doi tineri, s-a produs sâmbătă noaptea, în jurul orelor 1,00, pe DJ 671 B, în localitatea Horăşti, din municipiul Motru.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că Ion C.V., de 25 ani, din municipiul Motru, în timp ce conducea un autoturism spre localitatea de domiciliu, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile meteo şi de drum (ploaie şi carosabil umed), a pierdut controlul asupra direcţiei şi părăsind partea carosabilă în sensul de mers, a intrat în coliziune cu un stâlp al reţelei electrice.
În urma impactului deosebit de violent a rezultat decesul conducătorului auto şi al lui Ionuţ P.M., de 23 ani, din municipiul Motru, pasager pe scaunul din dreapta faţă al autoturismului.
De asemenea, s-a mai stabilit că, în momentul producerii evenimentului rutier, cele două victime nu purtau centura de siguranţă.
Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs acest tragic eveniment rutier.
Un alt eveniment rutier cauzat de viteză şi de lipsa de experienţă în conducere s-a produs vineri seara, orele 21,30, str. Termocentralei din municipiul Tg.Jiu.
Accidentul, soldat doar cu pagube materiale, s-a produs din culpa lui Bogdan P., de 18 ani, din localitate, posesor al permisului de conducere categoria „B” din anul 2009. Acesta conducea autoturismul proprietatea mamei sale, pe strada amintită, iar pe o porţiune de drum nepietruită, din cauza neadaptării vitezei de deplasare, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a lovit gardul unui imobilul şi conducta ce alimenta locuinţa cu gaze naturale.
În urma impactului, gardul împrejmuitor a fost distrus pe porţiune de aproximativ 3 metri iar conducta şi autovehiculul au fost avariate.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

03.05.2009. 17:56


Comentarii

Ionut – Timisoara 05.05.2009. 00:00

Pacat ! Mare pacat ! Ionut P.M. mi’a fost coleg; era un baiat extraordinar …

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password