Vedetele din Romania transformate total

Vedetele din Romania transformate total

De cele mai multe ori femeile apeleaza la serviciile medicului estetician pentru a-si retusa anumite imperfectiuni. Sunt cazuri in care acestea tind sa exagereze cu operatiile estetice si ajung de nerecunoscut. In randul celebritatilor din tara noastra operatiile estetice au ajuns o normalitate.

Lumea mondena si operatiile

Elena Basescu

Elena Basescu are doar 39 de ani si numeroase operatii estetice. Cele mai multe dintre aceste operatii sunt la nivelul fetei: rinoplastie, mariea buzelor si tatuarea sprancenelor. Aceasta nu mai seamana deloc cu fata care pasea timid in urma tatalui ei.

Valentina Pelinel

Valentina Pelinel are 38 de ani si sustine sa nu calca des pragul medicilor esteticieni. Cu toate astea fotografiile spun altceva. Vedeta are cel putin 5 operatii estetice la activ fiind foarte diferita fata de cum arata in perioada in care defila pe podiumurile de moda.

Adelina Pestritu

Adelina Pestritu in varsta de 32 de ani si-a schimba fizionomia destul de mult. Desi nu a recunoscut ca si-a facut rinoplastie diferenta era mult prea vizbila. In prezent arata mult mai diferit fata de cum arata la inceputul carierei.

Xonia

Xonia are fata foarte umflata si toata lumea este de parere ca a exagerat cu opertatiile estetice.  Desi transformarea este mai mult decat vizibila , Xonia sustine ca are defapt o problema medicala.

Mihaela Radulescu

Mihaela Radulescu si-a asumat o serie dintre operatiile estetice pe care si le-a facut. Aceasta a intervenit atat la nivelul nasului cat si la cel al buzelor, a ridurilor si liniilor fine de expresie.

Brigitte Pastrama

Brigitte Pastrama are la active 20 de operatii. Toate aceste interventii i-au schimbat total chipul dar nu putem spune ca au facut-o mai frumoasa decat era. Atunci cand inca nu intalnise celebritatea, Brigitte avea trasaturi placute si fine.

Loredana Groza

Loredana Groza a ales sa afiseze o imagine fara cusur. Chiar daca foarte multe persoane o critica aceasta a exagerat cu operatiile estetice. Transformarea ei este vizibila.

Acceseaza preferate.net pentru mai multe stiri mondene.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password