Unul dintre parintii tai are nevoie de aparat auditiv? Informeaza-te despre cele mai noi astfel de dispozitive

Din nefericire, dar asa cum e firesc, anii isi spun cuvantul. In foarte multe cazuri, parintii nostri ajung sa aiba nevoie de un aparat auditiv, ceea ce ne sperie si pe noi, si pe ei, in egala masura. Nu dispera! Exista, totusi, solutii de ultima generatie, concepute special pentru a imbunatati calitatea vietii celor cu deficiente de auz. Acest scurt ghid este conceput pentru tine, astfel incat sa afli ce pot oferi aceste aparate auditive contemporane, care integreaza cele mai avansate functionalitati.

Documenteaza-te acum si afla care este centrul ce iti pune la dispozitie aceste echipamente medicale net superioare fata de orice alte variante existente pe piata. Stim ca vrei sa faci totul pentru parintii tai, iar noi te ajutam. Iata detaliile!

Exista aparate auditive reincarcabile

In acest moment poti gasi pe piata modele inovative de aparate destinate persoanelor cu probleme severe de auz, care vin la pachet cu echipamente speciale de incarcare. Acestea se incarca de trei sau chiar de patru ori, fara a fi necesara conectarea lor la priza. La scoaterea din incarcator, se conecteaza automat, fara contact.

Un astfel de kit de incarcare are nevoie de aproximativ 19 ore pentru incarcarea completa. Dispozitivele de acest tip fac parte din categoria celor inteligente, care integreaza foarte multe functionalitati. Au o conexiune directa cu televizoarele si telefoanele, ceea ce imbunatateste mult calitatea vietii utilizatorilor. Modelul StyleLine / StyleLine BT este unul dintre echipamentele de acest tip.

Functia My Voice, o functie speciala a aparatelor moderne

O alta functionalitate aparte pe care o asigura gama device-urilor de ultima generatie este My Voice. Tehnologia se asigura ca vocea purtatorului de aparat este procesata diferit fata de alte zgomote, fiind un atuu pentru confortul si stilul de viata al fiecarui beneficiar. Cu un astfel de echipament medical, persoanele se pot acomoda mult mai usor, fata de alte variante de aparate.

Procesul de acomodare este facilitat prin tehnologiile speciale, iar confortul in auditia vocii proprii este un avantaj superior. Exista cateva tipuri de aparate ce asigura aceasta tehnologie, cum ar fi: Stellar M 8C BTE, Stellar RIC 8C, StyleLine / StyleLine BT si altele din gama producatorului REXTON. Merita sa le dai atentie acestor device-uri fantastice.

 De unde cumperi un aparat auditiv modern? Wesound.ro, solutia nr.1

Dupa ce te-ai documentat in privinta celor mai bune optiuni existente pe piata, mai exista un pas: mediul de achizitie. Pentru ca vorbim despre echipamente medicale, nu se recomanda – sub nicio forma – sa le cumperi fara a te consulta cu specialistii in domeniu, care sa iti confirme compatibilitatea cu diagonosticul identificat. Un partener de incredere in aceasta misiune este Wesound.ro, compania romaneasca ce pune pe piata dispozitive medicale de ultima generatie, asigurand servicii excelente din domeniul ORL.

WeSound dispune si de un service aparate auditive, unde garantia calitatii este la ea acasa.

In cei 6 ani de cand activeaza pe piata, WeSound.ro si-a demonstrat eforturile de a imbunatati calitatea vietii oamenilor, sub sloganul „Sa auzim impreuna!” si este o companie exemplu pe aceasta nisa. In 2017, au inceput sa isi faca simtita prezenta in domeniul chirurgical din spitalele private si publice, iar in 2018 dadeau startul primului proiect destinat pacientilor ce necesita canule de traheostomie pentru ingrijire la domiciliu.

 

Date de contact:

Telefon/Fax: 031 425 2726

E-mail: office@wesound.ro

 

 

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password