“UNPR DA O SANSA LA EDUCATIE”

Declara?ie de pres? a pre?edintelui Marius Vlaicu

Stimati concetateni,
Vin astazi in fata dvs. atat ca lider politic, cat si ca membru al acestei comunitati, militand pentru problematica persoanelor defavorizate social, fara posibilitati materiale de a putea urma cursul firesc al unei vieti in care educatia este baza tuturor actiunilor viitoare ale unui cetatean in tara sa, in sensul de a vorbi mai putin si de a face mai mult.
Ca partid de centru-stanga UNPR sustine pe toate caile posibilitatile de intrajutorare interumana, atat din partea statului, cat si din partea oricaror persoane fizice si juridice care doresc sa se implice alaturi de noi in acest gen de actiuni umanitare.
Personal sunt total atasat dezideratelor de ordin social, precum si gasirii de solutii practice si viabile de ducere la indeplinire a acestora; asa ca, si pe aceasta cale, fac un apel la cetatenii din Municipiul Tg-Jiu si judetul Gorj ca, in aceasta perioada de criza, sa fim solidari unii cu altii si sa participam activ la aceasta actiune caritabila, ce are ca obiect donarea de rechizite si alte efecte scolare, pentru copiii saraci, ce provin din familii cu probleme materiale suficiente in a nu putea sa le ofere posibilitati de acces la o educatie decenta.
De altfel, sunt convins ca le intelegeti nevoia si veti fi alaturi de noi cu tot ce puteti fiecare, pentru ca…VA PASA! Va asteptam zilnic, la corturile UNPR de langa Parcul Tudor Vladimirescu si Piata Centrala, pentru a va exprima solidaritatea.
Multumesc anticipat tuturor celor care simt si sunt oameni adevarati printre noi, venind neconditionat in ajutorul celor nevinovati ca sunt mai putin daruiti material – copiii.

29.09.2011. 11:23


Acest articol n-are nici un comentariu.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password