Uniformizarea salariilor pentru personalul TESA la CE Oltenia


Drepturile salariale ale personalului TESA cu func?ii de conducere ?i de execu?ie se modific? în scopul corel?rii valorilor acelora?i categorii de activit??i prestate în toate sucursalele CE Oltenia.
Aplicarea unei grile de salarizare pe categorii de activit??i este o consecin?? imediat? a stabilirii unor structuri organizatorice similare pentru unit??ile componente ale CE Oltenia. Aceasta gril? se încadreaz? în limitele (maxime si minime) prevazute în Contractul Colectiv de Munca.
Efectele noii grile se transpun practic, in diminuari de salarii pentru unele cazuri, dar si in cresteri pentru altele, astfel incat fondul de salarii sa ramana acelasi.
S-a urmarit o uniformizare a salariilor, pe categorii de locuri de munca, astfel incat sa nu existe diferentieri intre actvitati similare desfasurate in sucursale diferite, sau intre salariatii aceluiasi compartiment.
Deasemenea, s-a avut in vedere eliminarea cazurilor in care salariile subalternilor depasesc salariile sefilor ierarhici, considerandu-se nefireasca practica de a pastra valoarea salariului aferent unei functii de conducere detinute intr-o perioada anterioara.
Conducerea societatii nu a dispus diminuarea salariilor la nivelul personalului muncitor.
In prezent, la nivelul tuturor sucursalelor, se desfasoara o actiune de verificare a tuturor cresterilor salariale, urmand a se aplica masurile reparatorii corespunzatoare in cazurile in care acestea au fost acordate fara aprobarea Directoratului societatii, incalcandu-se astfel prevederile Hotararii nr.28/8.10.2012.(ceoltenia.ro)

31.05.2013. 12:46


Acest articol n-are nici un comentariu.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password