UCB- al treilea proces pierdut

Ziarul Gorjului
InstanÅ£a a decis:Vasile Popeangă a fost înlocuit din funcÅ£ia de prorector al UniversităÅ£ii “Constantin BrancuÃ…Ÿi†în mod abuziv. Judecătorii gorjeni au decis anularea măsurii luate de Senat Ã…Ÿi reîncadrarea lui Vasile Popeangă ca prorector al UniversităÅ£ii “Constantin BrancuÃ…Ÿi†Târgu Jiu. Este al treilea caz, când Senatul de la UCB a pierdut. După ce a luat măsuri abuzive împotriva lui Nicolae Mischie Ã…Ÿi Gheorghe Caralicea Mărculescu, instanÅ£a a decis că Ã…Ÿi Vasile Popeangă are dreptate. Popeangă spune  ca universitatea a pierdut foarte mult de pe urma războaielor personale ale lui Adrian Gorun.

Astfel, prin măsurile incorecte dictate, Universitatea a ramas să plătească peste cinci miliarde de lei. Vasile Popeanga a fost înlocuit din funcÅ£ia de prorector în vară pe motiv că acesta ar fi  încălcat Codul Etic al instituÅ£iei. Acesta a contestat decizia, iar judecatorii i-au dat câÅŸtig de cauză.
Vasile Popeangă nu se gândeÃ…Ÿte să revină deocamdată la conducerea UniversităÅ£ii. Fostul prorector este convins că Senatul va face recurs. L.M.

05.12.2007. 00:50


Vasile S 06.12.2007. 09:55

Sugerez UCB sa renunte la compartimentul de personal ca ii va face judecatoria incadrarile.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password