Tratamente moderne şi gratuite la centrul de dializă al Clinicii Polisano


Centrul de dializa Tg. Jiu al Clinicii Polisano si-a completat portofoliul de terapii cu Hemodiafiltrarea. Procedura introdusa pentru prima data in Gorj de Clinica Polisano este una din cele mai moderne terapii de supleere a functiei renale.
Acum pacientii din Gorj pot opta intre hemodializa clasica si Hemodiafilltrarea On-Line.
Hemodiafiltrarea este o procedura de tratament care se aseamana destul de mult cu mecanismele naturale din rinichi.
Hemodiafiltrarea On-Line prelungeste viata prin reducerea riscului bolilor cardiovasculare , prin controlul mult mai eficient al tensiunii arteriale si eliminarea toxinelor. Desi la dializa pacientii ajung dupa pierderea functiei renale, cel mai mare risc vital este asociat suferintei cardiovasculare asociate.
Hemodiafiltrarea On-Line ofera un confort de viata mult mai bun printr-un control potrivit al anemiei ce restrange deteriorarea osoasa si reduce inflamatia.
In absenta diurezei, viata de zi cu zi este foarte grea; lichidele consumate trebuie cantarite cu atentie. Hemodiafiltrarea elimina excesul de apa cu cea mai mare blandete.
Metoda este recomandata si in perspectiva transplantului renal, datorita protejarii aparatului cardiovascular si reducerii complicatiilor asociate tratamentului prin hemodializa.
Aparatele speciale au fost instalate in centru, iar statia de tratare a apei ofera cele mai bune conditii. Filtrele folosite sunt speciale si sunt in buna parte responsabile de beneficiile terapiei. Personalul a fost instruit in aceasta luna la Bucuresti si tratamentele au demarat.
Literatura de specialitate abunda in dovezi despre beneficiile Hemodiafiltratii on-Line. Clinica Polisano are ca standard de calitate introducerea noutatilor care vin in sprijinul pacientilor
Pentru acest tip de tratament pacientii nu trebuie sa plateasca ceva, fiind de asemenea inclusa in Programul National de Dializa.
Hemodiafiltraea On-Line este cea mai eficienta metoda de terapie a pacientilor care si-au pierdut functia renala.
Tot in cadrul diversificarii terapiilor de supleere a functiei renale, Clinica Polisano introduce in Tg.Jiu si Dializa Peritoneala Automata.

15.12.2009. 12:56


Acest articol n-are nici un comentariu.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password