Traian Berbeceanu, mesaj catre Carmen Dan dupa ce a fost impuscat mortal un politist din Timis

Traian Berbeceanu, fost sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba Iulia, i-a transmis un mesaj lui Carmen Dan, prin intermediul unei postari pe Facebook, dupa ce un politist a fost ucis in Timis, in timpul unei misiuni.

„S-a mai prapadit un politist aflat in misiune, doamna Carmen Dan. De asta data, impuscat de un infractor recidivist, urmarit international. Nu, doamna ministru, colegul nostru nu avea echipament de protectie, nu era dotat cu vreuna dintre miile de veste antiglont promise in urma cu doi ani. Nu doamna ministru, politistul ucis si colegii lui nu erau inarmati cu pistoalele de ultima generatie promise, ci cu pistoletele Carpati, vechi, decalibrate si absolut neperformante.

Stim, doamna ministru, ca partidul care v-a propulsat in functie a risipit energii si resurse deosebite pentru amnistie, pentru gratiere, pentru reducerea limitelor prescriptiei faptelor penale. Poate ca de aceea, doamna ministru, nu v-a mai ramas timp sa va ganditi la politistii injunghiati in gari si la cei impuscati in misiune, la lipsurile logistice deosebite ale celor care-si desfasoara activitatea in strada. Stim insa sigur ca va veti grabi cu inaintarea in grad, post mortem, a EROULUI NOSTRU! Gest care nu mai foloseste nimanui, doamna ministru…”, a scris Traian Berbeceanu.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password