Traian Basescu a vorbit despre persoana care ar trebui sa candideze la prezidentiale din partea PSD

Traian Basescu a vobit despre candidatul ideal la prezidentiale din partea PSD, mentionand ca ar trebui sa fie o doamna blonda, de 45 de ani.

„Eu cred ca (PSD) trebuie sa caute in afara partidului. Unii o iau in gluma, eu o spun foarte serios. Trebuie sa caute o femeie care nu e straina de partid, dar nu neaparat un lider arhicunoscut. Trebuie sa fie o femeie in jur de 45 de ani care a reusit profesional in viata. N-are nevoie sa traiasca din salariul de politician. Printre ei sau pe langa ei s-o gaseasca. Daca se poate sa fie si blonduta si atragatoare. Uitati-va la ce s-a intamplat in Croatia si in Slovacia. Doua femei care n-au facut politica la zi, au candidat, amandoua reusite profesional, n-aveau nevoie de banii din politica, atragatoare si suficient de mature ca sa fie presedinti peste 45 de ani. De ce nu un astfel de model si in Romania?”, a declarat Traian Basescu.

Fostul presedinte a vorbit si despre intentia lui Eugen Teodorovici de a candida la alegerile prezidentiale.

„E si el un baiat tanar care crede ca poate avea noroc in viata, numai ca functia de presedinte nu-i pentru copii. Iti trebuie si experinta de viata. Eu vad ca isi anunta unii candidatura, ca au 30 de ani, ca au 29 de ani, trebuie si putina experienta de viata. Pot fi si presedinti tineri. Macron e un presedinte tanar si e presedintele Frantei, dar bine este sa ne mentinem deocamdata cu Iohannis inca un mandat”, a mentionat Traian Basescu.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password