Top 5 greseli pe care le fac persoanele care urmeaza sa se mute

firma mutari bucuresti

Procesul de mutare, deşi pare simplu, în realitate nu este şi foarte mulţi proprietari fac greşeli destul de mari, care duc la timp pierdut inutil şi în cele mai grave cazuri la deteriorarea iremediabilă a bunurilor lor. FastMoving prezintă cele mai comune greşeli pe care le fac proprietarii de case şi apartamente, dar şi managerii de firme, atunci când trebuie să se mute.

Alegerea unei firme de mutări mobila din alt oraş

Alegerea unei firme de mutări mobila din alt oraş este o greşeală care duce atât la pierderi financiare, cât şi la pierderea timpului. În cazul în care proprietarul este din Bucureşti, atunci tot din Bucureşti ar trebui să fie şi firma care se ocupă de transportul pieselor de mobilier. În cazul în care firma de transport se afla la o distanţă foarte mare, chiar dacă acceptă să presteze serviciile, va solicita o taxă de transport mare, ceea ce nimeni nu îşi doreşte cu siguranţă.

Demontarea pieselor de mobilier în regie proprie

O firmă de mutări Bucureşti precum cea de aici, dar şi firmele din alte oraşe, se ocupă de obicei şi de demontarea pieselor de mobilier. Cu toate acestea, numeroşi proprietari aleg să îşi dezasambleze singuri piesele de mobilier, ceea ce face că foarte multe obiecte să se piardă şi să se deterioreze. În momentul în care piesele de mobilier sunt demontate corespunzător, iar piesele mici sunt depozitate şi transportate corect, astfel încât să nu se piardă.

Lăsarea obiectelor în mobila

Foarte multe persoane care apelează la firme de transport mobila Bucureşti lasa mobila plină aşteptând ca echipa care se prezintă la faţa locului să o mute aşa cum este. O astfel de abordare este greşită din mai multe motive:

  • în primul rând, nimeni nu va accepta să preia piesele de mobilier aşa, din cauza greutăţii;
  • în al doilea rând, piesele de mobilier trebuie să fie demontate pentru a fi transportate mai uşor;
  • în al treilea rând, se va pierde timp în aşteptarea eliberării pieselor de mobilier.

Proprietarii nu etichetează cutiile

Un motiv care duce la deteriorarea unui număr mare de obiecte în timpul mutării este faptul că atunci când proprietarii aleg să îşi împacheteze singuri mai multe bunuri, nu etichetează cutiile. Din acest motiv, unele articole ajung să se spargă. Chiar dacă fiecare cutie va fi corect manipulată şi cu grijă, persoanele care se ocupă de mutare vor avea încredere să arunce peste o cutie de prosoape o uşă de dulap, dar dacă pe cutie scrie clar fragil, aceasta va fi pusă corect în maşină şi transportată cu mare atenţie.

Proprietarii aleg să îşi transporte singur mobila către maşină

O altă greşeală este că proprietarii să aleagă să îşi ducă singuri mobila în maşină curierului. Este important de menţionat faptul că specialiştii în mutări ştiu exact cum să manipuleze fiecare piesă de mobilier, inclusiv pe cele care au dimensiuni mari, astfel încât acestea să ajungă jos în condiţii optime. Chiar şi atunci când este vorba despre coborârea mai multor etaje, ei ştiu cum să se mişte pe scări astfel încât să nu zgârie piesa de mobilier şi să nu lovească pereţii.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password