”Studenții de la UCB au participat la Let’s Do It, Romania!”

”Studenții de la UCB au participat la Let’s Do It, Romania!”

Membrii Ligii Studenților din Universitatea ”Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu, s-au alăturat campaniei naționale “Let’s Do It, Romania!, campanie ce urmărește strângerea deşeurilor din arealele naturale și nu numai, într-o singură zi.
Acțiunea de igienizare a avut loc în ziua de 24 septembrie, în zona Strada Macului, lângă Grimex, unde un grup de mai mult de o sută de voluntari, au strâns câteva sute de saci de deșeuri (pet-uri, hârtie, doze aluminiu/metal, materiale textile, sticlă, dar și resturi din materiale de construcţii).
Dintre cei aflați la această acțiune, peste 25 dintre tinerii voluntari au fost membrii Ligii Studenților din U.C.B, iar ceilalți, fiind elevi dintr-un liceu din Târgu Jiu.
“Let’s do it, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială organizat până în prezent în România, care şi-a propus curăţarea mormanelor de gunoi din arealele naturale în Ziua de Curăţenie Naţională – 24 septembrie.
Anul trecut, judetul Gorj s-a clasat în locurile fruntase, ocupând locul 4 în topul celor mai harnice judete, la nivel național participând un număr de peste 200.000 de voluntari.

26.09.2011. 10:38


Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password