Sfaturi pentru amenajarea locuintei

Sfaturi pentru amenajarea locuintei

Vrei sa iti amenajezi locuinta in cel mai placut mod posibil. Este foarte important ca atunci cand ajungi acasa sa te simti confortabila si relaxata. Pentru asta trebuie sa reusesti sa iti amenajezi locuinta dupa bunul tau plac dar si in functie de cateva reguli care te vor ajuta sa ai parte de un spatiu aerisit si linistitor. Urmareste acest site pentru a putea vedea cum trebuie sa iti amenajezi fiecare camera din locuinta ta. Dar pana atunci hai sa descoperim impreuna care sunt sfaturile pe care trebuie sa le ai in vedere inca de la inceput.

    Iata ce trebuie sa stii atunci cand vrei sa iti amenajezi locuinta

Culoarea peretilor se alege la final

De cele mai multe ori oamenii isi vopsesc peretii inca de la inceput. In momentul in care alegi o culoare pentru peretii locuintei tale trebuie sa ai in vedere cate ferestre sunt in acea incapere sau daca vrei o casa mai luminoasa. Culoarea peretilor se alege si in functie de mobila ta, de covor sau de decoratiuni.

Nu aglomera camera

Atunci cand pui prea multe piese de mobilier intr-o camera acesta va parea mult prea aglomerata. Cu cat camera este mai libera cu atat te poti misca mai bine. Trebuie sa investesti mai mult in calitate si nu in cantitate.

Alege covorul potrivit

Atunci cand iti cumperi un covor trebuie sa stii exact ce aspect vrei sa obtii. Exista trei modalitati in functie de care iti poti alege covorul, si anume: iei un covor mare astfel incat toata mobila din acea camera sa incapa pe el, alegi un covor care sa se situeze in centru camerei si mobila sa fie in jurul covorului sau un mic covoras care se va aseaza doar in fata mobilei.

Respecta o anumita tematica

Atunci cand vrei sa ai parte de eleganta intr-o camera trebuie sa stii exact ce aspect iti doresti sa obtii. Nu are sens sa investesti in fel de fel de piese care sa nu se potriveasca cu tematica pe care o doresti. Este mult mai prudent sa te documentezi putin inainte de a merge la cumparaturi astfel incat sa stii cu exactitate ce trebuie sa cumperi.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password