Sergei Stanishev: „Angajamentul constructiv cu Comisia Europeana este esential”

Presedintele Partidului Socialistilor Europeni (PES), Sergei Stanishev, a mentionat faptul ca este multumit datorita reluarii dialogului cu Viorica Dancila.

„Astazi, am fost multumit de reluarea dialogului cu Viorica Dancila, in calitatea ei de prim-ministru al Romaniei si noul presedinte interimar al PSD, ca urmare a deciziei PES de a ingheta relatiile cu PSD la inceputul lunii aprilie. Asa cum familia noastra politica a enuntat constant in mod clar, angajamentul constructiv cu Comisia Europeana este esential.

Primele semne sunt pozitive si asteptam cu nerabdare o relatie de lucru reinnoita intre Guvernul Romaniei si prim-vicepresedintele Frans Timmermans pentru a adresa ingrijorarile privind statul de drept. Asa cum a fost anuntat, relatia PES cu PSD este pe agenda urmatoarei reuniuni a presedintiei, iar atunci vom acorda timpul necesar pentru a analiza progresul initial pozitiv facut de noua conducere PSD si sa luam in considerare urmatorii pasi. “, a declarat Sergei Stanishev prin intermediul unui comunicat emis de PES.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password