Sâmbătă, Ziua de Curaţenie Naţională!

Sambata, 12 mai 2012, se va desfasura actiune principala a proiectului “Let’s do it, Romania!”, Ziua de Curatenie Nationala.

Dupa ultimele estimari, conform rapoartelor primite de catre organizatori de la primariile din Gorj, peste 11.000 de voluntari vor fi antrenati in actiunea de curatenie a judetului, actiunea de anul acesta fiind de o mai mare amploare fata de editiile din anii precedenti.

In municipiul Targu Jiu, peste 1500 voluntari vor ecologiza urmatoarele zone: “Padure Dragoieni”, “Susita”, “Narciselor”, “Macului”, vechiul drum de mocanita-noua sosea de centura a orasului si Str Capitan Buzatu. Voluntarii provin atat de la institutiile de invatamant din municipiu, cat si de la institutii precum Jandarmeria Targu Jiu, Penitenciarul Targu Jiu si Primaria Targu Jiu

Voluntarii care dresc sa participe la proiect, sunt asteptati la punctele de inscriere aferente fiecarei localitati din judet, sambata la ora 09:00.

Logistica necesara desfasurarii acestui proiect (saci menajeri si manusi )este asigurata de organizatori, primarii si voluntari iar depozitarea deseurilor colectate va fi asigurata de SC Polaris SA, la Groapa Ecologica de la Barsesti.

In Gorj, acest proiect este organizat de Organizatia Nationala Cercetasii Romaniei – Grupul de initiativa “Constantin Brancusi” in colaborare cu: Inspectoratul Scolar Judetean Gorj, Consiliul Judetean Gorj, Primariile din judetul Gorj, Agentia pentru Protectia Mediului Gorj, Garda de Mediu Gorj, AN “Apele Romane”- S.G.A. Gorj, Directia Silvica Gorj, SC Polaris SA, DJST Gorj si Consiliul Judetean al Elevilor Gorj.

09.05.2012. 11:52


Acest articol n-are nici un comentariu.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password