Salarii şi pensii mai mari

Vesti bune pentru bugetari: premierul Emil Boc spune ca vor primi salarii majorate cu 15%, chiar din aceasta luna. Vor primi bani in plus si pensionarii, iar tinerii, doar pentru afaceri, nu pentru distractie!
“Incetul cu incetul, incepem sa avem semne bune ca mergem in directia corecta. Un asemenea semn este de exemplu faptul ca, incepand cu luna februarie, fiecare bugetar va primi pe card cu 15% mai multi bani decat a primit in octombrie.

E un semn ca lucrurile merg in directia buna. Nu este foarte mult, dar este ceva”, a declarat premierul Emil Boc, miercuri seara la TVR.
Si vestile bune nu se opresc aici: “Pentru 1.541.000 de pensionari se aplica grupele de munca I si II cu plata din februarie. Odata cu intrarea in vigoare a noii legi a pensiilor, la sfarsitul anului 2010, cei incadrati in grupele I si II pana la 1 aprilie 2001 beneficiaza de avantajele materiale corespunzatoare”, a promis premierul. Potrivit acestuia, unii pensionari vor avea o crestere de 150-170 lei, iar altii de doar 60-70 de lei, media fiind de 93 de lei.

03.02.2011. 11:53


Acest articol n-are nici un comentariu.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password