Salariatii Sucursalei Divizia Miniera in concediu de odihna pentru 5 zile

Incepand cu data de 13 februarie 2013, salariatii Sucursalei Divizia Miniera vor intra in concediu de odihna pentru o perioada de 5 zile lucratoare.
Pentru acest interval de timp au fost intocmite grafice de lucru cu personalul care va asigura desfasurarea corespunzatoare a activitatilor de livrari carbune, mentinere in sigurata a utilajelor miniere si a drumurilor de acces, evacuare apa, control aeraje si paza.
Aceasta decizie a fost luata de administratia companiei, de comun acord cu sindicatele, pe fondul scaderii drastice a cererii de energie electrica produsa pe baza de carbune si necesitatii diminuarii stocurilor existente. La aceasta ora, exista in depozitele CE Oltenia o cantitate de 1,5 mil tone carbune care este in pericol de a se deprecia, datorita neutilizarii pe o perioada indelungata de timp.
Ponderea actuala a productiei de energie pe baza de carbune in sistem este de 28-35%, iar cea furnizata de CE Oltenia este de 20-25%.
Pentru activitatea miniera, in fiecare an, se efectueaza intreruperi centralizate ale activitatii sau se suplimenteaza programul de lucru la 6 – 7 zile / saptamana, in functie de cererea de energie pe baza de carbune din SEN.

17.02.2013. 19:53


Acest articol n-are nici un comentariu.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password