Reîncepe demolarea garajelor


Zona termocentralei, din Tg-Jiu, va fi vizata in urmatoarele zile pentru aceste demolari.

Directorul tehnic al Primariei Tg-Jiu, Marius Ionescu, a declarat ca se va trece la demolarea acelor garajelor care sunt de-a-lungul strazii Termocentralei, deoarece acest drum face parte ca si tronson din drumul de rocada si cat de curand o sa se treaca la semnarea contractului si modernizarea acestui drum:

“De aceea, o sa lucram in paralel, primaria la demolarea garajelor si creerea de noi locuri de parcare, de-a-lungul acestui tronson de drum, de la capatul podului de la fostul abator, pana unde incep casele, undeva catre CET, urmand, ulterior, sa intram si in incinta celor doua cartiere.”

Cu ajutorul asociatiilor de locatari, se va face o inventariere a masinilor si, astfel se va stabili cate locuri de parcare sunt necesare in zona.

09.02.2009. 20:16


Marcu 17.02.2009. 09:21

De atunci au trecut alegerile a venit campania cu demolarea dar acel garaj sta ca un ghimpe sau ca un ceva cu mor in ciuda scriiturii lui Florin Carciumaru pe agenda. Daca nu mi se intimpla mie credeam ca oamenii sunt rautaciosi. M-a convins insa Florin Carciumaru insusi ca si el e doar un actor care joaca rolului omului cu agenda care tine cont de interesul cetateanului. Fals! El tine cont doar de interesul personal sau de grup (grupul alaiului de partid sau de interese transpartinice) in rest apa de ploaie. Halal Carciumar.

giani 16.02.2009. 19:20

marcian 10.02.2009. 11:09

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password