Reacţia lui Grigoraş, după ce Keşeru i-a dat 6 goluri într-o singură seară

“La 0-6 ce sa mai zici? Imi faceam sperante, mai ales ca am inceput jocul bine si ne-am facut cateva ocazii. Au venit 10 minute in care geniul lui Sanmartean si precizia lui Keseru ne-au facut praf. Golurile ne-au debusolat, am facut greseli.

Sper sa nu fi terminat Keseru golurile cu noi, sa mai dea si cu Ludogorets.

Ma simt umilit, asta este. A fost un set la zero facut de Steaua. Nu prea mai am cuvinte, totul e la superlativ pentru Steaua, umilitor pentru noi. Trebuie sa depasim momentul. Din punctul meu de vedere nu asta ne este valoarea, continui sa cred si sa sper ca echipa va mai juca bine. Deocamdata suntem penibili si suportam consecintele si umilintele. E greu sa comentezi un astfel de rezultat.

Breeveld a jucat bine, ma bucur pentru el ca a ajuns la Steaua. Sper ca va avea succes. Le urez stelistilor succes in Liga Campionilor. Noi trebuie sa tinem capul jos, sa suportam criticile si poate sa obtinem o victorie saptamana viitoare. Nu avem un lot slab, avem jucatori buni, dar stam foarte prost psihic. Inca nu suntem o echipa.

Nu mai ia Steaua pe nimeni de la noi daca jucam asa in continuare. Am fost catastrofali. Meciul cu Viitorul este un moment de rascruce”, a spus Petre Grigoras la Look TV.
sport.ro

16.08.2014. 08:54


marci 18.08.2014. 04:07

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password