Promovarea diversităţii multiculturale între tinerii din Europa

Asociatia Euro House Bustuchin deruleaza proiectul Act Your Culture in judetul Gorj inperioada 13-24 august 2009.
Proiectul este un schimb multicultural care reuneste 50 de tineri artisti profesionisti si amatori din 6 tari : Romania, Marea Britanie, Suedia, Turcia, Spania si Danemrca.
Sopul proiectului vizeaza promovarea diversitatii multiculturale si a comunicarii si colaborarii intre tinerii din Europa.
Activitatile proiectului vor cuprinde intalniri cu cetatenii si autoritatile locale din localitatile Pestisani, Tismana, Motru, Tirgu Jiu, Tirgu Carbunesti, Bustuchin, Baia de Fier, Musetesti si derularea unor activitati culturale comune, dansuri, muzica. Vor avea loc si ateliere de discutii tematice precum cetatenia activa prin cultura, discriminare cultural, stereotip si prejudecati.
Asociatia Euro House Bustuchin se bucura de sprijin in implementarea proiectului din partea Asociatiilor Tineri fara Frontiere, ARDR Asociatia Regionala pentru Dezvoltare Rurala, A.L.I.A.T Asociatia Libera Initiativa si Antreprenoriat Tismana, precum si din partea primariilor si scolilor din localitatile Pestisani, Tismana, Motru, Tirgu Jiu, Tirgu Carbunesti, Bustuchin, Baia de Fier, Musetesti.
Proiectul este co-finantat din fonduri acordate de c?tre Comisia European? prin programul Tineret in Actiune , aprobat, gestionat si monitorizat de c?tre ANPCDEFP – Agentia National? pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Form?rii Profesionale, departamentul Program Tineret in Actiune.

18.08.2009. 16:03


Acest articol n-are nici un comentariu.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password