Proiect pentru sapte comune

Sala Maura din cadrul Palatului Administrativ, a gazduit luni, 11 mai, conferinta oficiala de lansare a proiectului “7 Arte” , implementat de Asociatia Euro-House Bustuchin, ce se va derula in perioada 1martie- 1 septembrie 2009.
Acest proiect reprezinta un nou pas in sustinerea tinerilor din judetul Gorj si in implicarea lor ca cetateni activi ai Europei, ilustrand rolul pe care il au in dezvoltarea locala.
Proiectul “7 Arte” isi propune sustinerea tinerilor din 7 localitati ale judetului Gorj, cu varsta cuprinsa intre 13-20 ani si care au abilitati in pictura, desen, dans , muzica, teatru, arhitectura si sculptura, precum si crearea unei coeziuni atat la nivel local cat si la nivel judetean, care sa conduca la un dinamism al tineretului in interiorul comunitatilor dar si a judetului Gorj.
Cele sapte localitati , implicate in derularea acestui proiect sunt: Bustuchin, Rosia de Amaradia, Hurezani, Capreni, Polovragi, Logresti si Albeni. Prefectul Judetului Gorj a salutat aceasta initiativa si i-a asigurat pe reprezentantii asociatiei si pe voluntari de tot sprijinul. Ion Florescu a mentionat faptul ca in Romania, ONG-urile sunt slab
reprezentative si faptul, ca personal, si-ar dori sa existe cat mai multe initiative de acest gen, si in alte localitati gorjene, in special in mediul rural unde, din pacate, tinerii au din ce in ce mai putin acces la studiu

11.05.2009. 23:14


Acest articol n-are nici un comentariu.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password