Principele Radu Duda, la Motru şi Targu Jiu

Principele Radu Duda a participat joi, 18 iunie, la o întâlnire cu Patronatul Oamenilor de Afaceri Rromi (POARR) din România ce a avut loc la Sala Sporturilor din Tg.Jiu.
“Ma voi opri astazi(joi, 18 iunie), la ora 11, în ora?ul Motru, pentru o întâlnire în centrul orasului cu o serie de personalitati care si-au manifestat sustinerea fata de proiectul meu presidential. Incepând cu ora 13, voi vizita municipiul Târgu-Jiu. Ca si in celelalte orase, voi vizita centrul si mai voi intâlni cu locuitorii. Aceasta se va intâmpla in jurul orei 17.30…
Motivul important al trecerii prin Târgu-Jiu il reprezinta insa intâlnirile cu comunitatea rroma. Voi vizita cartierele Obreja, Rudarie-Luncilor si Meteor, la ora 13. Apoi, incepând cu ora 13.45, voi petrece doua ore la Sala Sporturilor, in cadrul unei largi reuniuni cu comunitatea rroma, organizata de Patronatul Oamenilor de Afaceri Rromi. La ora 16 voi avea, de asemenea, o reuniune cu liderii reprezentativi si asociatiile rrome locale si regionale” a declarat principele..

18.06.2009. 11:52


Acest articol n-are nici un comentariu.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password