Primarul localitatii Sacelu va candida din partea UNPR

Astazi, 17 august 2011, primarul localitatii gorjene Sacelu, ales din partea Fortei Democrate, si-a anuntat oficial optiunea de a candida din partea Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei la alegerile locale de anul viitor.

Domnul ION VOICA, primar ales in functie al comunei Sacelu, considera ca UNPR este singurul partid care ofera garantia seriozitatii, a competentei si a responsabilitatii. In plus, cred cu tarie in proiectele promovate de Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei, pe care le considera extrem de importante pentru Romania si pentru romani. Din declaratiile domniei sale se intelege ca ii apreciaza in mod deosebit pe liderii partidului, si in special pe Gabriel Oprea, Marian Sarbu si Cristian Diaconescu, considerand ca acestia fac politica pentru oameni si pentru interesul national.

Deasemenea, domnul primar il apreciaza in mod deosebit si sincer pe presedintele UNPR GORJ, d-nul Marius Vlaicu, omul in care are incredere pentru viitorul acestui judet si al locuitorilor sai.

Presedintele Marius Vlaicu, alaturi de intreaga conducere a UNPR Gorj saluta calduros intrarea d-nului primar Ion Voica in randurile partidului si, cu aceasta ocazie, transmit mesajul lor de bun-venit tuturor primarilor care doresc sa activeze si sa candideze din partea UNPR la alegerile din 2012.

18.08.2011. 12:11


Acest articol n-are nici un comentariu.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password