Prima zi de muncă pentru Doinel Popescu

Ziarul Gorjului

Doinel Popescu, fost poliÅ£ist condamnat Ã…Ÿi actualul director executiv de la Evidenta Persoanelor Gorj doreÃ…Ÿte să se înÅ£eleagă bine cu subalternii.
La sfârÃ…Ÿitul săptămânii trecute, Doinel Popescu, a fost numit Ã…Ÿef al Serviciului de Evidenţă a Persoanelor Gorj. Fostul poliÅ£ist, Doinel Popescu , cel care a reuÃ…Ÿit să păcălească întreaga conducere a Inspectoratului de PoliÅ£ie Gorj înscenând un accident ca-n filme, pentru a pune mâna pe o asigurare de auto, a venit în prima zi de lucru la Serviciul de Evidenţă a Persoanelor Gorj.

Aceasta,doreÃ…Ÿte o colaborare bună cu subalternii . Reamintim că, fostul inspector principal de la PoliÅ£ia Rutieră, Doinel Popescu, a fost trimis in judecată de Parchetul CurÅ£ii de Apel Craiova, în 2004, fiind acuzat de fals în declaraÅ£ii, uz de fals Ã…Ÿi tentativă de înÃ…Ÿelăciune. ÃŽn acelaÃ…Ÿi dosar penal figura, în calitate de inculpat, Ã…Ÿi Florian Daniel Popescu, din Targu Jiu, care, împreuna cu poliÅ£istul, a înscenat un accident de circulaÅ£ie pentru a da o Å£eapa de peste 100 milioane de lei, societăÅ£ii ASIROM.

La începutul anului 2005, inspectorul de poliÅ£ie Doinel Popescu a fost condamnat definitiv de Inalta Curte de CasaÅ£ie Ã…Ÿi JustiÅ£ie, la aproape un  an de închisoare cu suspendare. Chiar Ã…Ÿi după condamnarea definitivă, poliÅ£istul gorjean, datorită relaÅ£iilor de la nivel înalt, a continuat să lucreze în cadrul IPJ Gorj, până în septembrie 2006, când, printr-un  ordin al ministrului Vasile Blaga, a fost trecut în rezervă.

ÃŽncepând de marÅ£i, 3 decembrie, Doinel Popescu conduce Serviciul de EvidenÅ£a a Persoanelor Gorj.

A.C.

05.12.2007. 00:51


Acest articol n-are nici un comentariu.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password