PES activists / Blog dedicat militantilor de stinga

TARGU-JIU – 04.02.2009 Organizatia PES activists Gorj (activistii Partidului Socialist European) lanseaza, impreuna cu Partidul Social Democrat si Tineretul Social Democrat, primul website pe structura blog din Gorj dedicat militantilor de stanga din judet, la adresa de internet: www.activisti.ro

Acest blog integreaza eforturile depuse de un mare numar de membri si simpatizanti social-democrati in vederea crearii unui liant puternic intre structurile politice ale Partidului Social Democrat si un electorat aparte, receptiv la informatiile online. Dorinta celor implicati in acest proiect este de a redefini fortele autohtone de stanga si de a le racorda astfel la orizontul de asteptare al realitatilor europene.

In acest sens, articolele prezentate vor fi grupate in doua categorii: de informare (asupra diverselor actiuni sau evenimente) si de atitudine (editoriale, opinii, comentarii). Structura tip blog a fost preferata de organizatori pentru ca, in primul rand, activisti.ro incurajeaza interactiunea. Noi credem in obiective comune, in temeri comune, in valori comune. Noi punem oamenii pe primul loc, de aceea avem nevoie de voi toti, de parerile voastre, de criticile voastre.

Ni se vorbeste prea mult de un Gorj sarac, izolat, pasiv. A venit momentul sa avem o replica. Replica noastra poate antrena schimbarea. Dialogul e progres!

Cu ocazia lansarii blogului, PES Activists Gorj organizeaza si un concurs cu premii. Mai multe detalii pe blog.

PES activists Gorj

e timpul…

04.02.2009. 14:40


Acest articol n-are nici un comentariu.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password