Pardoseli poliuretanice, o solutie pentru spatii comerciale, birouri, parcari, cabine de dus si nu numai

pardoseli-poliuretanice

Daca esti interesat de tipurile de pardoseli existente, dar si de aria de aplicabilitate a multiplelor solutii tehnice care se pot aplica, atunci ai ajuns in locul potrivit. Vorbim in acest articol despre asa-numitele pardoseli poliuretanice, cu un spectru foarte larg de aplicabilitate. Cu alte cuvinte, daca te intereseaza un tip de pardoseala pentru parcare, garaj, rampe sau spatii de birouri, spatii comerciale, depozite, aceasta este solutia pe care specialistii o recomanda.

Se foloseste si in alte cazuri, pentru sali de clasa, cabine de dus sau vestiare si este intalnita inclusiv in spitale. Afla de ce, care sunt facilitatile pe care le ofera, prin ce se caracterizeaza un astfel de sistem de pardoseli si cine sunt cei mai apreciati experti in implementare.

De ce merita sa alegi acest tip de pardoseala, poliuretanica

Acest tip de pardoseala, cu un spectru larg de utilizare in diverse tipuri de spatii, se remarca printr-o serie de caracteristici care o diferentiaza de alte tipuri de pardoseli, cum ar fi cele expodice. Principalele calitati ale pardoselilor poliuretanice sunt si cele care determina instalarea lor in garaje, spatii comerciale, birouri, depozite, parcari, spitale si asa mai departe. Le sintetizam dintr-o lista concreta de beneficii, mai jos:

  • costurile pentru implementare nu sunt foarte ridicate;
  • elasticitatea este un avantaj considerabil, ce permite utilizarea acestui tip de pardoseala inclusiv in spatii unde temperatura ajunge pana la minus 30 de grade Celsius sau in parcari supraetajate;
  • diversitatea acestui tip de pardoseli se remarca, atat la nivel de culori, cat si la nivel de grosimi;
  • pardoseala poliuretanica se foloseste atat in mediul interior, cat si in cel exterior;
  • reparatiile sunt usor de realizat, intrucat se pot implementa doar in zonele afectate;
  • sunt extrem de rezistente la zgarieturi, lovituri sau trafic intens, ca orice pardoseala industriala;
  • prezinta proprietati antiderapante, o caracteristica a pardoselilor industriale.

Atentie! Acest tip de pardoseala poliuretanica este mai sensibila la umiditate decat altele, motiv pentru care necesita un timp de intarire mai indelungat decat alte tipuri de pardoseli, cum ar fi cele expodice.

Cum se formeaza pardoselile poliuretanice si ce e foarte important in aplicarea lor

Aceste pardoseli se aplica sub forma lichida, prin turnarea unui amestec obtinut din rasini poliuretanice si ciment special. Desi costurile pentru implementare nu sunt ridicate, modul de aplicare al acestor pardoseli este unul care trebuie executat de profesionisti cu experienta. Pe langa necesitatea unui timp de intarire mai indelungat decat in cazul altor pardoseli, un alt aspect deosebit de important este si tranzitia dintre pereti si podea, indeosebi in bai. Aceste cerinte deriva din sensibilitatea sporita la umiditate si au un impact direct asupra rezultatelor obtinute. De regula, durata de viata a acestei pardoseli este indelungata.

La cine sa apelezi pentru pardoseli poliuretanice durabile si rezistente: Pardoseliindustriale.ro

Pe langa importanta materialelor si a solutiilor tehnice adoptate, expertiza echipei tehnice care se va ocupa de executia lucrarilor pentru proiectul tau are un factor determinant in tipul de rezultate pe care le vei obtine. Atunci cand vine vorba de pardoseli, indiferent de tipul lor, exigenta este intotdeauna un imperativ. Lucrarile pentru pardoseli poliuretanice vin la pachet cu cerinte speciale, ce implica expertiza si experienta resursei umane.

In acest sens, iti recomandam Pardoseliindustriale.ro, o companie care se remarca in mod deosebit prin solutiile tehnice avansate, expertiza personalului calificat, profesionalism, exigenta in lucrari si standarde foarte ridicate. Pardoseliindustriale.ro este in topul recomandarilor celor care au apelat la aceasta categorie de servicii. Poti avea toata increderea intr-un partener profesionist!

Date de contact

Tel: 0766.526.542

E-mail: office@pardoseliindustriale.ro

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password