Pandurii vor să conducă “Dacia”

Ziarul Gorjului


Gorjenii au nevoie disperată de puncte din confruntarea cu Dacia Mioveni, programată duminică, 25 noiebrie. DeÃ…Ÿi fiecare punct contează, un rezultat de egalitate nu i-ar ajuta prea mult pe elevii pregătiÅ£i de Eugen Neagoe, care au nevoie de toate cele trei puncte, în încercarea de a îndrrepta situaÅ£ia dificilă din clasament. Chiar dacă la ultimele trei partide, gorjenii au înregistrat numai rezultate de egalitate, ultimul fiind în Ghencea, pandurii trebuie să profite la maximum de orice ocazie de poartă creată. Deoarece mai sunt de disputat doar patru jocuri în acest an, gorjenii trebuie să câÅŸtige neapărat confruntările cu Dacia Mioveni, Gloria BistriÅ£a Ã…Ÿi Universitatea Cluj, echipe de bătut după cum susÅ£in jucătorii.

DeÃ…Ÿi Dacia Mioveni este o echipă nou-promovată, aceasta a pus mari probleme liderului CFR Cluj în etapa trecută, clujenii reuÃ…Ÿind cu greu o victorie la limită, scor 1-0. Numai ghinionul a făcut ca scorul să rămână neschimbat, jucătorii din Mioveni nerteuÃ…Ÿind să încrie, deÃ…Ÿi Ã…Ÿi-au creat foarte multe ocazii de poartă. Pauza competiÅ£ioanal de două săptămâni a fost una benefică pandurilor, deoaree jucătorii acuzau stări de oboseală, acest lucru fiind observat Ã…Ÿi la jocul cu Steaua. Mai mult, jucătorii au primit liber trei zile, aceÃ…Ÿtia reluându-Ã…Ÿi de luni antrenamentele.

Cum condiÅ£iile meteorologice au fost nefavorabile, jucătorii s-au pregătit la începutul săptămânii pe terenul sintetic. De acelaÃ…Ÿi tratament au beneficiat Ã…Ÿi adversarii de duminică, care au avut liber în week-end, Sorin CîrÅ£u lăsîndu-i pe jucători să plece acasă după antrenamentul de sîmbătă dimineaţă. Galben-verzii s-au reîntors la antrenament la începutul săptămânii. Tehnicianul Sorin Crâţu a refuzat să mai facă un joc amical în week-end din cauza terenului prost, Ã…Ÿi au făcut o simplă Ã…Ÿedinţă de pregătire.

Radu Andrei

21.11.2007. 00:07


Acest articol n-are nici un comentariu.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password