Pandurii nu a scăpat de griji

Ziarul Gorjului

După etapa cu numărul XIV, gruparea gorjeană a rămas în zona fierbinte a clasamentului, cu 11 puncte acumulate, gorjenii având însă mult de muncă pentru a ajunge pe un loc scăpat de griji. Obiectivul propus de antrenor, acela de a atinge baremul de 25 de puncte la finalul turului, este greu de îndeplinit, pentru gorjeni urmând un joc foarte greu, cu FC Vaslui.

După această etapă, CFR Cluj a rămas lider după ce a câÅŸtigat la Vaslui, în vreme ce Steaua a pierdut la TimiÃ…Ÿoara, Dinamo a remizat la Craiova, iar duelul dintre Rapidul Ã…Ÿi Unirea Urziceni s-a încheiat la egalitate. CFR Cluj are opt puncte avans faţă de TimiÃ…Ÿoara Ã…Ÿi Urziceni Ã…Ÿi este practic „campioana de toamnăâ€.

ÃŽn zona retrogradării, Poli IaÃ…Ÿi Ã…Ÿi Pandurii Târgu Jiu, formaÅ£ii care la începutul sezonului păreau scutite de asemenea emoÅ£ii, se luptă să scape de zona fierbinte în care au ajuns, pentru ambele începând grijile. Fiecare punct contează, iar gorjenii sunt conÃ…ŸtienÅ£i de acest lucru, pentru aceÃ…Ÿtia toate partidele având un grad mare de dificultate.

07.11.2007. 00:29


Acest articol n-are nici un comentariu.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password