Pandurii, în sferturile Cupei Ligii

Pandurii, în sferturile Cupei Ligii

Pandurii s-a calificat în “sferturile” Cupei Ligii, după ce a învins cu 1-0 (Christou 94) pe Gaz Metan, la capătul unui meci condimentat cu multe cartonaşe galbene, unul roşu şi un penalty ratat!

Gazdele puteau marca în minutul 26, după un penalty obţinut de Buziuc. Stanca a parat în primă fază şutul lui Llullaku, dar atacantul Gazului a introdus apoi mingea în poartă. Arbitrul Miron a anulat însă reuşita, pentru un presupus henţ.

Prima repriză, una destul de modestă, s-a încheiat cu medieşenii în atac, însă Buziuc şi Enescu nu l-au putut învinge pe Stanca. Răduţ a pătruns în careu la zece minute de la reluare, dar şutul său la colţul scurt a fost reţinut de Pleşca. În continuare, meciul de la Mediaș a fost unul slab, dar portarul Gazului a evitat eşecul la ocaziile mari ale lui Matulevicius şi Nicoară.

S-a ajuns în prelungiri, acolo unde gorjenii au închis rapid conturile. Paraskevas a înscris din centrarea lui Nicoară, iar medieşenii, rămaşi fără Enescu, eliminat, nu au mai putut reveni, iar partida de la Mediaș s-a încheiat cu scorul de 0-1.

Gaz Metan Mediaş:
Pleşca – Creţu, Fl. Ilie, Mujdragici, Buzean – Llullaku, Tahar (Todea ’59), Enescu, R. Avram (Figliomeni ’68) – Fl. Dan – Vitinho (Buziuc ’24). Antrenor: Cristi Dulca

Pandurii Târgu Jiu:
Stanca – Pleaşcă, Erico da Silva, Paraskevas, Momcilovici – Anton (Roman ’60), Elton da Silva, Răduţ – Iorga (Buleică ’82), Matulevicius, Shalaj (Nicoară ’79). Antrenor: Petre Grigoraş

21.07.2014. 15:34


Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password