Noii directori ai CE Rovinari, aprobaţi de consiliul de administraţie

Noii directori ai CE Rovinari, aprobaţi de consiliul de administraţie

Consiliul de Administraţie al Complexului Energetic Rovinari a aprobat marţi, 12 iunie, numirea în funcţie a noilor directori. >

Astfel, la direcţia de investiţii, care a fost condusă de actualul director general Laurenţiu Ciurel, a fost numit Ion Pisc, cel care a ocupat mai mulţi ani funcţia de director general, Gheorghe Daviţoiu, de la Direcţia Minieră a fost înlocuit cu Ion Dumitrescu, directorul economic, Maria Scurtu, a fost schimbat cu Mihai Constantin, iar compartimentul de resurse umane condus de Ion Stanciu, va fi fi preluat de Ion Dragu: „Urmează ca noii directori să-şi facă propriile echipe, cu care să lucreze de acum înainte“, a declarat şeful CE Rovinari.

În ceea ce-l priveşte pe fostul director general al Complexului Rovinari, Ion Dondera, acesta a fost numit administratorul cantinei.

„Şi-au cam ieşit din mână“
Preşedintele sindicatului din CE Rovinari, Marin Golea s-a arătat rezervat faţă de noua organigramă. Acesta este, de mai multe săptămâni, în contradicţie cu acualul director general, nefiindu-I pe plac schimbările din ultimele săptămâni.

Golea a ameninţat chiar că-l dă în judecată pe directorul Ciurel, pentru că „nu colaborează“, după ce şeful CE Rovinari anunţase că va contesta în instanţă, contractul colectiv de muncă, nefiind de acord cu mai multe articole din acesta.

„Nu pot să-mi exprim un punct de vedere în ceea ce priveşte noua organigramă. Dacă cei numiţi acceptă aceste funcţii, înseamnă că acceptă şi responsabilităţile…probabil că vor veni cu un avânt aşa…de schimbare a lumii. Sper să facă lucruri bune, aşa cum au zis, însă am rezerve. Au mai fost pe funcţii de conducere, dar şi-au cam ieşit din mână. Problema este că acest consiliu de administraţie este cam firav.

Încă nu suntem trecuţi la AVAS, nu suntem nici la Ministerul Economiei. Nu ştim încă cine ne coordonează, ca atare sunt rezervat în ceea ce priveşte noul consiliu de administraţie“, a mai spus Golea.

La rândul său, Laurenţiu Ciurel a declarat: „Sindicatele au vociferat când au văzut noua organigramă…au digerat destul de greu aceste schimbări. Asta e, nu este de atribuţia lor.

Cert este că, până acum sindicatele au beneficiat de extraordinar de multe facilităţi. Numai dacă ne gândim la combustibilul pentru 4000 de kilometri, pe lună, putem să ne facem o idee…Fiecărui lider de sindicat Complexul Energetic Rovinari îi plăteşte combustibilul pentru 4000 de kilometri.

Ce fac, unde se duc, nimeni nu ştie..“, a mai spus Ciurel.

M.C.H.

12.06.2007. 01:31


Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password