Moţiunea de cenzură a fost respinsă! Salariile şi pensiile vor fi tăiate

Moţiunea de cenzură a fost respinsă! Salariile şi pensiile vor fi tăiate

228 de parlamentari au votat în favoarea moţiunii. Pentru ca Executivul să cadă ar fi fost nevoie de 236 de voturi. Asta însemnă implicit că legea privind diminuarea salariilor cu 25% şi a pensiilor cu 15% a fost adoptată.
După mai bine de şase ore de discuţii mai aprinse ca niciodată şi alte două ore de vot, Guvernul Emil Boc a fost reconfirmat în funcţie. 228 de parlamentari au votat în favoarea moţiunii. Pentru ca Executivul să cadă ar fi fost nevoie de 236 de voturi.
Votul a fost întrerupt pentru câteva zeci de secunde, după ce preşedinta Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, i-a cerut unei doamne, care-l ajuta pe deputatul PSD Nicu Bănicioiu la întocmirea “listei ruşinii”, să părăsească plenul. Imediat au apărut probleme într-unul din balcoanele plenului, Anastase cerând din nou intervenţia forţelor de ordine.
Cel puţin nouă parlamentari ai Puterii au trădat. Printre ei şi Teo Trandafir. În condiţiile în care moţiunea PSD a picat, legile care prevăd tăierea salariilor bugetarilor şi a pensiilor se consideră adoptate de Parlament.Pot fi însă atacate, în termen de cinci zile de la adoptare, la Curtea Constituţională. Judecătorii Curţii nu au un termen până la care să dea o soluţie.(realitatea.net)

16.06.2010. 00:21


Comentarii

pentru biiip 18.06.2010. 00:05

stim poezia: moguli, mineriade, anti-comunisti, anti-psd-isti, pensile nesimtite, guvernarea lui tariceanu. schimba si tu cd-ul :))

apropo. pt ce suma prestezi pe forumurile ziarelor?

iti dau astia de la pd-l macar de doi covrigi si o saorma, faci munca voluntara, sau chiar ESTI ATAT DE TAMPIT SA CREZI CEEA CE SPUI?

biiip 17.06.2010. 10:43

pdl-ist 17.06.2010. 03:03

Geo 16.06.2010. 15:45

Pupincurist – basist esti tu “biiip” si probabil mama ta si tot neamul tau. Pai PD-listii in frunte cu MANTOG pentru cine crezi ca au furat la Gorj si cine crezi ca ii protejeaza? Cui au facut ei campanie prezidentiala si din ce bani? Pentru Baselu’ pe care tu il pupi de zor in cur. Videanu si Hoara pe Basel il pupa mereu cu limba catifelata… Condescu e BOSS-ul paralametarilor PDL de la Gorj.

Nu ai decat sa il pupi pe Basel cat vrei faci doar dovada ca esti ori din interiorul mafiei orange sau doar “sarac cu duhul” si te lasi prostit de propaganda basista ieftina adresata prostilor care pe scurt se traduce asa : “Basescu e bun… Mantog, Videnau, Hoara, Berceanu, Blaga… sunt rai…”
Base’ a fost ales cu banii produsi din afacerile cu statul prin furaciune, bani pe care pd-l tre’ sa ii recupereze de asta nu vor sa se deconecteze de la minele de lapte si miere.
Lasa ca o sa cresti si tu mare si poate ti se mai dezvolta “creierasul” ca se pare ca al tau e netezit. Nu uita sa ne spui in comentariul urmator cum:
– “Base e cel mai tare!” si
– “De ce le e frica nu scapa!” sau sa fredonezi o manea prezidentila marca salam sau guta.

Hahaha i-a pierit cheful lui Hahaila sa mai iasa in public la sezatori si la tunsul oilor si sa danseze cu “tigancile imputite” pe la targuri. S-a baricadat dupa ce a taiat penisiile si salariile.

Acesta taieri sunt pretul alegerii lui Base’ pentru ca pana si Blaga a recunoscut ca situatia se cunostea din ianuarie 2009 dar nu s-a facut nimic pentru a se putea realege baselul iar Berceanu a spus si el ca s-a mintit prin omisiune.

biiip 16.06.2010. 13:10

Geo 16.06.2010. 11:23

biiip 16.06.2010. 10:16

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password