Mituri despre tatuaje. Lucruri pe care le-ai auzit dar in care nu trebuie sa mai crezi

La fel ca in orice domeniu, si atunci cand vine vorba de tatuaje exista nenumarate mituri ce trebuie combatute.

Exact asa cum ai incredere intr-un medic pe mana caruia te lasi pentru un tratament sau chiar pentru o operatie, la fel trebuie sa crezi si in tattoo artisti atunci cand calci pragul unui salon de tatuaje. Pentru asta, ar trebui sa analizezi fiecare lucru rau pe care il auzi referitor la aceasta industrie, pentru a vedea ca nu totul e chiar asa cum se zvoneste.

Mituri despre tatuaje – cerceteaza inainte de a crede

Lumea e plina de rau voitori sau de necunoscatori, de cei care le stiu pe toate si te previn intotdeauna. Cu siguranta ai auzit de nenumarate ori faptul ca tatuajele sunt pentru puscariasi sau ca pielea ta va avea de suferit daca te lasi atins de masina de tatuat.

Nu trebuie sa credem ceea ce auzim din gura necunoscatorilor, motiv pentru care vom combate cele mai populare mituri despre tatuaje.

Doar infractorii au tatuaje

Probabil asta auzim cel mai des de la persoanele mai in varsta, atunci cand ia nastere o discutie depre populara arta. Intr-adevar, in antichitate, in China, tatuajele aveau rolul de a-i delimita pe delicventi de restul populatiei. Nu mai este cazul. Astazi, tatuajele au rol artistic si trebuie privite din acest unghi.

Tatuajul o sa se infecteze si vei avea probleme cu pielea

Daca apelezi la nepriceputi sau daca nu ingrijesti tatuajul corespunzator, este normal sa apara probleme. Daca vrei sa ai parte de cele mai bune conditii, apeleaza la un salon de tatuaje specializat. In acest mod, vei avea certitudinea ca nu vei intampina nicio problema.

Vei parea neserios. Nu o sa te mai angajeze nimeni

In urma unor studii, s-a constatat faptul ca in Romania este mai mare procentul oamenilor care au cel putin un tatuaj. Astfel, te asiguram ca nu vei intampina absolut nicio problema, nici macar in interactiunea cu persoanele mai in varsta. In ultimii ani am inceput sa gandim altfel, iar tatuajele sunt privite in alt mod. Am inceput sa apreciem aceasta arta cu adevarat.

In timp, cerneala neagra se va inverzi

Avandu-i ca exemplu pe cei ce si-au realizat tatuajele in urma cu zeci de ani, atunci cand aparatura nu era atat de avansata, tindem sa avem impresia ca tatuajele noastre se vor „inverzi”, la fel ca ale lor. Total fals! Acele tatuaje sunt realizate necorespunzator, cu masini neperformante, cu un singur ac, cu cerneala de proasta calitate si, mai mult decat atat, nici nu au fost ingrijite corespunzator. Cine avea rabdare sa foloseasca unguent din trei in trei ore?

Nu trebuie sa-i faci nimic. Se vindeca singur

Intr-adevar, pielea se vindeca singura, insa aici este vorba de un tatuaj care trebuie sa ramana intact. Pana la vindecarea completa, acesta necesita atentie speciala, pentru a se mentine frumos si sanatos. De exemplu, in cazul in care pielea nu este hidratata sau incepi sa indepartezi coaja ce se formeaza la suprafata acestuia, vei indeparta si cerneala tatuajului. Praful ce poate atinge tatuajul din vina ingrijirii necorespunzatoare poate duce la infectii urate, greu de vindecat. Simpla aplicare a unguentului va favoriza vindecarea imediata, fara absolut nicio problema.

Daca ai talent la desen, te poti tatua singur

O mare prostie pe care multi tineri o iau in considerare. Tattoo artistii, cei cu experienta intr-un salon de tatuaje, au avut parte de o pregatire specializata inainte de a ajunge sa lucreze acolo. Pe langa talent, este nevoie de nenumarate cunostinte cu privire la pregatirea pielii, la igiena si la modul in care trebuie manevrata masina de tatuat. Lasa-i pe cei cu experienta sa isi faca treaba!

Va durea ingrozitor

Toti suntem diferiti, motiv pentru care si durerea se va simti diferit pentru fiecare in parte. Din acest motiv, nu trebuie sa tragem nicio concluzie inainte de a vedea pe propria piele care este nivelul de suportabilitate. Oricat de mare este durerea, aceasta poate fi suportata. Nu trebuie sa iti faci griji in aceasta privinta.

Funky Tattoo – salonul de tatuaje din Bucuresti care doboara toate miturile

Daca iti doresti sa beneficiezi de cele mai bune servicii si sa obtii un tatuaj bine realizat, care nu iti va crea nicio problema, apeleaza la artistii de la Funky Tattoo, cei in masura sa te invete cum sa ingrijesti tatuajul, cei care iti vor depasi asteptarile.

Fa-ti o programare la cel mai popular salon tatuaje din Bucuresti si uita de toate miturile!

Contact:

Adresa: PIATA ROMANA
Bd-ul Magheru nr. 35,
Bloc 52, Sc B, Ap 1, Interfon 1
Programari: 0731.525.808/ 0772.047.223

 

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password