Mircea Diaconu: „Nu ma recomanda nimic pentru functia de presedinte”

Mircea Diaconu si-a anuntat candidatura la alegerile prezidentiale, afirmand ca isi doreste sustinerea tuturor si ca momentan i se pare imposibil sa stranga un numar de 200.000 de semnaturi.

„Intentia mea este de a incerca sa candidez la prezidentiale. Azi doar spun ca as incerca pentru ca sunt suficient de enervat, de nemultumit si simt ca e nevoie de asta. Faptul ca vreau nu inseamna ca si pot. Trebuie sa strang 200.000 de semnaturi, aproape imposibil. Fara un sprijin din partea oricui, cetatenilor, asociatii de toate felurile. In 2014, am cerut acelasi gen de sprijin care a venit de la cetateni. Posibil ca din nou acum, cerand sprijinul, sa se reactiveze aceasta imensa masa de oameni. Exista o forma de solidaritate cetateneasca. Nu ma recomanda nimic pentru functia de presedinte, sunt un om banal, am doar doua nume.

Daca eu cer un sprijin pentru un vis unde e negocierea? Ce sa negociez? Nu exista asa ceva. Cu orice grupare sau persoana sunt deschis si fericit daca ar veni alaturi de mine. Cer sprijin la toata lumea”, a declarat Mircea Diaconu.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password