Ministrul Transporturilor a anuntat cand vor fi finalizate lucrarile pentru metroul din Drumul Taberei

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a anuntat faptul ca lucrarile la metroul din Drumul Taberei sunt gata in proportii de 97% si ca proiectul va fi finalizat in luna decembrie a acestui an.

„Mi-am asumat si eu si directorul (Metrorex n.r.) ca il vom da in trafic la sfarsitul anului. Este un proiect care si asa este intarziat foarte mult, dar 97% din punct de vedere al stadiului fizic este finalizat. Ce mai era de finalizat cand m-am intors in minister la sfarsitul lunii februarie? Sistemul de automatizare, adica acel sistem care genereaza comunicarea intre statii pentru mersul garniturilor de metrou.

A fost o contestatie, am reusit sa deblocam amiabil acest lucru pana la urma. Am semnat contractul cu firma care face automatizarea, care si-a luat angajamentul ca pana la sfarsitul anului e gata automatizarea. Aceasta fiind gata, trenul poate fi pus pe sine. Oricum vom incepe probele dinainte, veti fi informati si dumneavoastra, dar proiectul va fi finalizat, vorbesc de Magistrala 5 Drumul Taberei, la sfarsitul acestui an, decembrie 2019”, a declarat Razvan Cuc.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password