Masina noua sau piata auto second hand? De ce sa optam pentru masini rulate?

Decizia de a cumpara o masina nou nouta, cu zero kilometri in bord, sau una second hand nu este neaparat o alegere usoara. Desi fiecare om si-ar dori propria lui masina noua, prospectarea pietei auto second hand se poate dovedi un lucru foarte inspirat datorita unei serii de beneficii destul de solida.

Exista multe motive pentru care cumpararea unei masini noi nu este un lucru realizabil. Pretul unui automobil nou este foarte mare, anumite modele nu se mai fabrica, iar taxele de inceput pot fi cu adevarat usturatoare. Evident ca achizitia de la un vanzator particular poate avea riscurile sale, tocmai de aceea fiind recomandat ca daca vrem sa luam ceva de pe piata auto second hand, sa o facem de la o firma cu experienta in domeniu, care garanteaza pentru functionarea normala a masinilor comercializate.

Cu ce beneficii vine achizitia unei masini second hand?

Un pret mai bun

Evident ca este o senzatie placuta sa conduci o masina pe care nu a mai condus-o nimeni, insa aceasta senzatie dispare repede, iar diferenta de pret intre o masina noua si una folosita poate fi chiar foarte mare. Orice masina sufera o devalorizare initiala atunci cand este condusa pentru prima oara, deci de multe ori este mai avantajos sa achizitionam una unde devalorizarea a fost suportata de altcineva, adica o masina second hand.

Diversitatea ofertei

Un alt avantaj al pietei auto second hand este ca putem gasi o varietate mult mai mare de modele. Daca vrem o masina noua, aceasta diversitate sporita nu este posibila, deoarece modelele mai vechi nu se mai fabrica. Piata second hand ne ofera posibilitati nenumarate pentru a gasi modelul care ne satisface toate pretentiile.

Conditie

O masina second hand poate fi intr-o conditie excelenta, mai ales daca o cumparam de la cineva cu reputatie pe piata. Ideea conform careia o masina second hand este o bomba cu ceas este complet falsa. Putem gasi masini second hand care nu au nici macar o zgarietura, iar kilometrajul este unul relativ mic. Masina second hand nu inseamna neaparat vechi si avariat!

Mediul inconjurator

O alta legenda urbana spune ca masinile vechi nu sunt prietenoase cu mediul. Ei bine, acest lucru este din nou unul fals. Pe langa faptul ca uneori situatia poate sta chiar invers, cumpararea unei masini second hand in locul unui automobil nou inseamna ca la o singura fabricatie, de masina se vor bucura mai multe persoane. Simplul proces de fabricare al unei masini produce mai multe pagube mediului decat folosirea pe sosea a unui automobil second hand in decursul a mai mult timp.

Piata auto second hand este intr-o continua crestere, iar oamenii interesati de astfel de achizitii au acces foarte usor si rapid la vanzatori specializati. Pretul redus si diversitatea modelelor sunt principalii promotori ai industriei auto second hand, lucru care se poate observa usor pe piata.

Oferta auto second hand – Autogeist.ro

Pentru o oferta variata de masini second hand de top, Autogeist este compania perfecta. Diversitatea masinilor precum si avantajele ce tin de garantie si siguranta fac din aceasta companie unul dintre cei mai puternici comercianti de masini rulate din Romania.

Echipa Autogeist va invita la un test drive gratuit, indiferent de masina aleasa, pentru a va convinge de performanta si calitatea unei masini SH de la o firma autorizata. Mai mult decat atat, inainte de a ajunge in showroom, puteti sa va bucurati de transparenta oferita de companie vizionand clipurile video ce prezinta in detaliu fiecare automobil disponibil in portofoliu.

Pentru mai multe detalii, accesati autogeist.ro si veti primi toate informatiile necesare.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password