Marcel Romanescu ii cere demisia lui Ludovic Orban

Marcel Romanescu, presedinte PNL Targu Jiu si primar al orasului, a cerut demisia lui Ludovic Orban, prin intermediul unei postari pe Facebook.

„Solicit demisia lui Ludovic Orban din functia de presedinte al Partidului National Liberal! Ca cetatean al Romaniei care crede in oprirea declinului si in restartarea in bine a tarii lui, ca presedinte al PNL Targu Jiu si ca primar ales de romani patrioti, intr-unul dintre cele mai rosii judete ale tarii – Gorj – luand act de declaratiile impardonabile ale domnului Ludovic Orban, care doreste diminuarea veniturilor IT-istilor care n-au plecat, inca, din Romania, consider ca dansul nu mai reprezinta valorile si principiile liberale si ca nu mai poate ramane nici o zi in fruntea Partidului National Liberal.

Nici un bun roman nu poate cere si nu poate anunta demararea unor masuri legislative care sa genereze amplificarea exodului specialistilor IT din Romania si impovararea suplimentara a mediului privat, care este oricum sufocat la maxim prin masurile falimentare luate de coalitia PSD – ALDE. Caci o crestere a pretului serviciilor din domeniul IT induce in mediul privat efecte similare cu ale scumpirii carburantilor. Intr-o Romanie in curs de informatizare, orice afacere depinde din ce in ce mai mult de anumite prestatii IT, a caror scumpire ar genera efecte negative in lant. Nu mai punem la socoteala un alt efect pervers: alte cateva mii de IT-isti din Romania ar lua, si ei, drumul Occidentului.

Facilitatile fiscale acordate acestui sector au facut din Romania al doilea furnizor de software si servicii din regiune, dupa Polonia, si ne-au dus in top 10, in Europa! Deci, vorbim de un sector deosebit de important, care merita toata atentia, care trebuie incurajat si ajutat sa se dezvolte. Vorbim de o adevarata industrie, care produce sume uriase in toate statele civilizate si pentru care noi, liberalii, dorim sa identificam si alte masuri de sustinere.

Aceasta ultima declaratie a domnului Ludovic Orban incheie un lung sir de pozitionari politice fie anemice, fie nefericite, care i-au facut pe multi sa confunde, in mod nedrept, PNL-ul cu PSD-ul si cu ALDE, si sa eticheteze acest partid national si istoric drept <aceeasi mizerie>. Am ajuns in situatia in care noi, liberalii, ne punem singuri piedica in lupta cu un PSD dezorientat si decapitat, macinat de lupte interne, dar care va continua sa-si mentina influenta asupra unor categorii largi de cetateni, ajutat de declaratiile prostesti ale unui presedinte PNL slab, care nu intelege mediul de afaceri.

O astfel de persoana nu-si merita locul in fruntea Partidului National Liberal, si consider ca ar trebui sa-si prezinte de urgenta demisia.”, a scris Marcel Romanescu pe Facebook.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password