Manţog, în apărarea lui Predoiu

Manţog, în apărarea lui Predoiu

Ionel Manţog consideră că fapta pentru care Constantin Predoiu a fost condamnat la nouă luni cu suspendare, reprezintă un grad de pericol foarte scăzut, iar pe cei care nu –l susţin, îi condamnă şi îi consideră „mizerabili”.

“Nu inseamnă că trebuie să ne batem de aici în continuare joc de Predoiu. N-o s-o fac niciodată. Ii condam pe toţi care fac lucrul acesta. Sunt nişte mizerabili de oameni, indiferent cum îi cheamă.

Nimeni nu-şi bate joc de cineva. Pentru că, repet, dacă vreunul care încearcă să-şi bată joc spune ca el n-a săvărşit în viaţa lui o greşeală la fel de mică pe cât a săvârşit Predoiu, înseamnă că este un fariseu. Daca a fost director la viaţa lui şi a încercat să rezolve o problemă. În minerit, să rezolvi probleme şi să faci producţie, înseamnă să iei decizii. Din ele, câteodată, sunt şi decizii greşite, să fie lucrurile foarte clare.

Cei care se fac acuma fete mari, le spun eu: Băi, aştia care sunteţi fete mari, vedeţi ca eu v-am văzut pe voi şi pe la bordel! Asa că cei care încearcă să arate cu degetul numai spre unii, fac o mare greşeală. Sunt oameni care au lucrat in minerit 30 de ani. În 30 de ani a facut o greşeală, numai atât, nimeni nu poate sa-i pună la îndoială 30 de ani de muncă cu bună credinţă în folosul mineritului şi, dacă spun în folosul mineritului, înseamnă că şi în folosul acestui judeţ.

Eu nu spun că trebuie să îi felicităm pe oamenii ăştia, în nici un caz. Dar, băi frate, fiţi oameni între voi! Mai ales când vedeţi că unul e în dificultate, e la pămât, mai e şi bolnav. Nu daţi, băi, fraţilor, toţi în el! Luaţi-i apărarea, că aşa este omeneşte. Nu vă comportaţi ca şi câinii în marginea drumului. Nici câinii care au stăpân nu se comportă aşa. Si mă refer şi la colegii lui de partid şi la directorii care-i are acuma şi la presă şi la colegii care altă dată când era Predoiu şef îl pupau ştiu eu unde.Aţi uitat toate lucrurile astea? Vi le amintesc eu la fiecare”.

Constantin Predoiu a fost condamnat în ianuarie, anul acesta, la 9 luni de închisoare cu suspendare pentru un prejudiciu adus Complexului din Rovinari de peste 200.000 de lei.
Predoiu a fost angajat consilier personal al lui Ionel Mantog, în vremea în care acesta din urmă conducea Complexul Energetic Turceni. Dupa plecarea lui Mantog din functia de director general, Constantin Predoiu a ramas pe aceeasi functie, cea de consilier personal al directorului general. sursa:Gorj TV

13.07.2009. 00:20


Comentarii

xx 14.07.2009. 09:06

cititor 13.07.2009. 10:19

cititor 13.07.2009. 10:17

Marcel M 13.07.2009. 00:44

Acolo au imunitate prezidentiala. Vedeti cazurile: Mantog, Domn’ Costel, Marcel Hoara, Videanu, Boureanu, Monica Ridzi… si lista poate continua.

Si PSD are in ograda un Mugurel Surupacean cercetat penal si altii dar parca nu sunt cocotati in functii publice atat de importante.
Hai sa ne inscriem toti in PD-L si sa furam din banul public nimic nu ni se poate intimpla.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password