Ludovic Orban: „Este clar ca s-a intors piramida cu varful in jos”

Joi, dupa Conferinta Nationala a PNL, Ludovic Orban a afirmat faptul ca PSD nu va mai avea ce sa caute la guvernare dupa ce Partidul National Liberal va castiga alegerile prezidentiale.

„Presedintele n-a pronuntat alegeri anticipate, dar dupa parerea mea va fi evident, dupa alegerile prezidentiale si dupa previzibila victorie a presedintelui Iohannis ca PSD nu mai are ce sa caute la guvernare. De altfel, ati remarcat in discursul lui (al presedintelui – n.r.) ca PSD trebuie sa plece, asta e semnalul dat. Este clar ca s-a intors piramida cu varful in jos, mai ales de doi ani si jumatate, este clar ca mediocritatile, chiar oamenii fara pregatire, fara competenta, oameni necinstiti au ajuns in fruntea statului, in fruntea institutiilor publice si e normal atunci cand esti condus de astfel de indivizi institutiile sa nu functioneze. Realitatea este ca ne aflam intr-o degradare dramatica a capacitatii administrative a Romaniei si a autoritatii institutiilor statului, in special in zona guvernamentala sau in zona controlata de PSD”, a declarat Ludovic Orban.

Va asigur ca voi construi o noua majoritate, in urma votului dat de oameni, la alegerile parlamentare, fie ca vor fi la termen sau anticipate. O majoritate care sa aiba in prim-plan toate aceste prioritati legate de normalizarea Romaniei, o majoritate care sa fie pro-europeana si sa sustina lupta impotriva coruptiei. PSD a dovedit ca este incapabil sa faca toate aceste lucruri si trebuie sa plece. Imi asum ca obiectiv national aceasta viziune a Romaniei functionale, a Romaniei normale si ii voi aduce alaturi de mine pe toti cei care o impartasesc, astfel incat sa devina realitate. Acesta este proiectul intregii Romanii, acesta este proiectul meu, acesta este proiectul unei intregi generatii!”, a punctat Klaus Iohannis joi, la finalul discursului de la Conferinta Nationala a PNL.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password