Lăzăroiu: Boc e erodat, plecarea lui de la Guvern ar putea recredibiliza PDL

Lăzăroiu: Boc e erodat, plecarea lui de la Guvern ar putea recredibiliza PDL

Consilierul prezidenţial spune că actualul şef al Guvernului are un mare atu: numele său nu a fost implicat în vreun scandal de corupţie.

“Ar fi o variantă, o soluţie pentru recredibilizarea actului de guvernare (demisia lui Emil Boc, n.red.), pentru că actualul premier e foarte erodat, după un an al reformelor. Plecarea sa ar putea să relanseze încrederea în guvernare, iar asta s-ar putea răsfrânge şi asupra partidului. Nu sună bine trebuie să fie în fruntea partidului. Rămâne de văzut dacă domnia sa vrea să candideze sau nu. Pe de altă parte, Emil Boc are un mare atu pe care nu îl au mulţi din PDL şi mulţi din alte partide, numele său nu a fost legat de niciun scandal de corupţie”, a declarat Sebastian Lăzăroiu, la TVR.
“Nu ştiu dacă PDL-ul mai are forţa să se redreseze. Mi-e teamă că acolo sunt oameni care joacă la mize mici, s-au obişnuit aşa din anii ’90. (…) Cât de mult se poate reforma PDL-ul? Ca să fie ceva nou, trebuie să faci schimbări mari, de substanţă, nu doar cosmetizări”, a adăugat acesta.(realitatea.net)

18.02.2011. 10:21


Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password