Klaus Iohannis transmite condoleante in urma atacului de la Kabul

In urma atacului terorist de la Kabul, in urma caruia si-a pierdut viata si un militar roman, presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleante.

„Imi exprim intreaga compasiune pentru pierderea vietii militarului roman, care a decedat, in aceasta dimineata, in Kabul, Afganistan, in urma unui atentat terorist executat cu un dispozitiv exploziv improvizat asupra autovehiculului pe care-l conducea.

Armata Romaniei este si va continua sa fie o institutie fundamentala a natiunii noastre, care merita recunostinta si pretuirea tuturor romanilor si care-si va face in continuare datoria, alaturi de aliatii si partenerii nostri pentru mentinerea pacii si securitatii internationale.

Prezenta militarilor romani in Afganistan, ca si in alte teatre de operatii este o dovada a statutului Romaniei de furnizor de securitate si stabilitate si o componenta importanta a apartenentei noastre la comunitatea euroatlantica.

Transmit condoleante familiei indoliate si le sunt alaturi in aceste momente dureroase.”, este mesajul transmis de Administratia Prezidentiala.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password