Jandarmi/Scrisoare de apreciere

V? transmitem mesajul primit pe adresa de e mail a institu?iei noastre din partea unui suporter al echipei CFR Cluj, prezent la Finala Cupei României la Fotbal din data de 13.06.2009, ce a avut loc pe stadionul municipal din Tg-Jiu.

Buna ziua,

Nu stiu daca cineva va citi acest e-mail dar eu am simtit nevoia sa scriu cateva randuri.
Fiind pentru prima data la un meci de fotbal in deplasare am vazut si eu ce pot sa faca niste oameni sau mai biine zis niste pusti fara judecata (din ambele galerii).
Si pana acum eram de parere ca jandarmeria si politia (cea din prima linie -care intra in contact direct cu suporterii) isi fac datoria si incidentele se intampla 100% din vina unor specimene cu doua picioare pentru ca suporteri nu pot fi numiti. Dar acum traind pe propria piele un astfel de incident mi s-a confirmat acest lucru si de aceea am dorit sa scriu acest e mail prin care as dori sa multumesc personalului jandarmeriei din Gorj si judetele limitrofe pentru profesionalismul de care au dat dovada in timpul incidentelor nefericite care au avut loc inaintea dar si pe parcursul finalei cupei Romaniei de sambata.

Inchei acest e-mail cu speranta ca si in continuare sa va faceti datoria cum stiti mai bine.

FELICITARI ! un suporter pasnic al echipei CFR Cluj

Dr.ing.dipl.Sorin Bratian

26.06.2009. 11:54


Acest articol n-are nici un comentariu.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password