Ion Iordache, presedinte ALDE Gorj: „E o mare greseala ca ALDE sta la guvernare si trebuia sa faca pasul acesta demult”

Ion Iordache, presedinte ALDE Gorj, a mentionat faptul ca i s-a parut gresita atitudinea PSD in ceea ce priveste politicile economice, desi unele au avut sustinerea ALDE.

„Eu am spus asta dintotdeauna, ca e o mare greseala ca ALDE sta la guvernare si ca trebuia sa faca pasul acesta demult. In primul rand, pentru ca abordarea asupra politicilor economice pe care le are sau le-a avut PSD si au fost trecute prin Parlament si cu sustinerea ALDE este gresita, din punctul meu de vedere. A distrus economia si merge intr-o directie extrem de proasta. Investitiile nu au fost dirijate catre dezvoltarea infrastructurii mediului de afaceri. Nu are nimeni interes acum. Partidele care sunt in opozitie nu vor sa preia guvernarea. Este o situatie economica foarte proasta si ei au facut atat de multe promisiuni, care inca nu sunt onorate si cu siguranta ar spune ca ei le duceau la indeplinire. Asa ca nimeni nu va veni sa preia guvernarea, o vor mai duce asa, daca nu va fi pusa presiune pe Opozitie sa faca ceva.” a declarat Ion Iordache, presedintele ALDE Gorj.

„La toate aceste intrebari pe care le-am avut si la care asteptam un raspuns favorabil, dand oamenilor speranta indreptarii lucrurilor, din pacate nu am avut niciun fel de contrapropunere si i-am spus ca voi merge in fata colegilor. Colegii au luat hotararea de a se renunta la guvernarea alaturi de PSD.

Coalitia a functionat defectuos. Am incercat sa creditam aceasta guvernare pentru ca am considerat ca e nevoie de o anumita stabilitate politica si nu am obiceiul sa fac opozitie in cadrul guvernului. De aceea am considerat sa ne despartim. Noi vom trece in opozitie. Am renuntat la candidatura la prezidentiale, pentru a nu se mai spune ca intentia de a parasi coalitia”, a declarat Calin Popescu Tariceanu.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password