In cautare de “masini leasing”? Sa aflam principalele beneficii!

Leasingul poate fi o optiune excelenta pentru persoanele care nu isi pot permite sa cumpere o masina cu banii jos, fie ea noua sau second hand.

Exista o serie de avantaje care pot sa faca ofertele de masini leasing o varianta potrivita, iar majoritatea se refera la flexibilitate, atat din punct de vedere financiar, cat si din prisma faptului ca putem conduce mai multe modele in decursul mai multor ani.

Principalele beneficii ale leasing-ului auto

1. Putem conduce o masina care altfel ar fi, cu siguranta, in afara bugetului nostru, prin simplul fapt ca efectuam plati lunare sau trimestriale, in functie de contract;

2. Leasingul nu necesita mereu plati in avans. Chiar daca uneori ni se cere o astfel de suma, de cele mai multe ori este foarte mica, mai ales in cazul in care masina achizitionata in leasing este una second hand, si nu noua;

3. Sumele pe care le platim lunar sau trimestrial sunt mult mai mici decat la achizitia conventionala a unei masini. Acestea sunt stabilite in contract, iar fixarea sau alegerea unei sume perfecte pentru bugetul nostru ne va permite sa cheltuim sau sa investim bani in alte arii si directii;

4. Masinile second hand sunt deja ieftine, iar posibilitatea de a le lua sub forma unor masini leasing le face si mai avantajoase;

5. Pe langa leasingul financiar, exista si posibilitatea leasingului operational. Desi sumele platite la aceasta varianta sunt mai mari, acestea includ si costurile de intretinere sau de reparatie a masinii.

Dupa leasing

Dupa perioada de inchiriere veti putea sa schimbati masina cu una noua. Acest lucru inseamna ca veti putea profita de avantajele de a avea o masina noua in mod regulat, permitandu-va sa beneficiati la maximum de varietate, noutate, performanta si siguranta. De asemenea, asta inseamna ca veti putea evita costurile uriase de depreciere, deoarece nu detineti un vehicul nou, deci nu trebuie sa suportati devalorizarea.

Cand ati terminat cu o masina luata in leasing, puteti sa o returnati pur si simplu la dealer, fara a fi nevoiti sa o achizitionati. Nu este nevoie sa va faceti griji cu privire la gasirea unui cumparator si nici nu ramaneti cu responsabilitati suplimentare din punct de vedere financiar sau legal.

Daca vorbim despre piata de business, alegerea masinilor cumparate in leasing este principalul lucru pe care o firma ar trebui sa il faca, cel putin la inceput. Aceast tip de achizitie reduce costurile pe care le implica afacerea si implicit profitul de la final de luna va fi mai mare. De aceea, este recomandat ca in primele etape de viata ale unei afaceri sa ne gandim serios la varianta de a lua masini leasing, si a nu cumpara cu banii jos.

Leasing prin Autogeist.ro

O foarte buna recomandare pentru cei in cautarea unei astfel de oferte este compania Autogeist, un comerciant specializat care are peste 10 ani de experienta in tranzactionarea de masini second hand, care ofera transparenta de care orice client are nevoie. Pe langa posibilitatea de a face un contract de leasing, Autogeist se remarca si prin varietatea foarte mare a modelelor oferite, toate fiind prezentate in detaliu prin intermediul unor clipuri video.

In plus, ni se ofera posibilitatea de a face un test drive gratuit cu orice masina dorim, pentru a ne asigura rapid ca masina care ne face cu ochiul este intr-adevar alegerea potrivita!

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password