Iata de ce trebuie sa tii cont atunci cand iti cumperi un laptop

Iata de ce trebuie sa tii cont atunci cand iti cumperi un laptop

Laptopul a ajuns sa fie o necesitate. Tehnologia avanseaza pe zi ce trece si trebuie sa tinem pasul cu ea. Ca sa te poti bucura de cele mai dotate gadgeturi trebuie sa fii la curent cu tot ce se petrece.

Faptul ca pe piata vei gasi disponibile mii de modele iti va fi destul de greu sa faci cea mai potrivita alegere. S-ar putea ca la inceput sa te pierzi in detalii dar cu putina rabdare vei face cea mai buna alegere.

  Iata ce trebuie sa stii atunci cand iti cumperi un laptop.

Procesorul – este un element important al laptopului. Acesta decide viteza laptopului. Cu cat procesorul este mai puternic cu atat vei putea sa rulezi mai multe aplicatii in acelasi timp. Cel mai bine este sa optezi pentru un procesor facut de producatori cunoscuti  care sa aiba cat mai multe nuclee. Cu cat procesorul este mai bun cu atat laptopul tau va functiona mai bine.

Memoria Ram – este importanta deoarece decide cate actiuni pot fi facute de catre laptop intr-un anumit interval. Cu cat memoria Ram este mai mare cu atat poti rula mai multe aplicatii in acelasi timp.

Placa video – Imaginea este cea mai importanta asa ca trebuie sa acorzi o atentie deosebita acestei componente. Ca sa te poti juca ultimele jocuri aparute pe piata sau sa te uiti la filme in format HD trebuie sa ai o placa video cat mai calitativa. Cel mai bine este sa optezi pentru o placa video dedicata deoarece dispune de o memorie proprie.  Acceseaza http://posteaza.info/category/calculatoare/ si vei descoperi mai multe informatii despre placa video si despre laptop-uri.

Hdd Diskul – cu cat aceasta compomenta este mai mare cu atat capacitatea de stocare va fi mai mare. Cel mai bine este sa optezi pentru un HDD care are peste 500 Gb memorie

Pretul – este factorul decisiv. Tu trebuie sa stii care este bugetul pe care vrei sa il aloci unui laptop. Cu toate astea nu este recomandat sa aloci un buget prea mare deoarece laptopul isi pierde imediat valoarea.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password